Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Förskollärare alt lärare i förskoleklass till Vittsjö skola


Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att undervisa i förskoleklass. Du lyfter fram de olika ämnena genom kreativ undervisning och utgår från varje elevs specifika kunskaper och förutsättningar. I rollen ingår planering och ansvar för övriga uppgifter som pedagog i förskoleklass samt att använda dokumentations- och kommunikationsverktyget Schoolsoft.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller grundskollärare med inriktning mot förskoleklass. Du är van att arbeta utifrån styrdokumenten och att kommunicera dessa med eleverna så att de får ett tydligt inflytande.

Som person är du kreativ och har förmåga att entusiasmera dina elever. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper samt god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du är välkommen att söka tjänsten även om du ännu inte fått din lärarlegitimation. Tjänsten kommer då att skrivas som visstidsanställning fram tills dess att legitimation uppvisats.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas före anställning. 

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan i dag och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Vittsjö skolas verksamhet omfattar F-6 och fritids. Skolan ligger mitt i byn med närhet till skogar och sjöar. Det finns goda kommunikationer med tåg och buss.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 90%
Ort Viitsjö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/159
Kontakt Eva Almström, 0451-26 78 04
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-03-23
Sista ansökningsdag 2020-04-20

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.