Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Behandlingspedagoger till sommarvikariat

Vi söker nu dig som vill sommarjobba som behandlingspedagog! Är du den empatiska och professionella medarbetaren vi söker? Vill du ha ett viktigt jobb på en arbetsplats som sätter barn och ungas villkor i centrum? Hos oss kommer du göra skillnad. Och du kommer ha roligt på jobbet. Det är viktigt för att du ska trivas och kunna utvecklas. Kom och bli en i gänget, vi behöver dig!

Det här erbjuder vi dig!

Som behandlingspedagog på Familjebasen är du en del i ett arbetslag vars arbete består av att tillsammans vägleda, stötta och motivera våra ungdomar till att åstadkomma förändring, både vad gäller livssituation och beteende. Vi har ett systemiskt synsätt där vi strävar efter att involvera familj och andra närstående i behandlingen.

I din roll som behandlingspedagog är du en vuxen förebild och ansvarar för att skapa en trygg och förutsägbar tillvaro för ungdomarna. På våra veckovisa behandlingskonferenser erbjuds personalgruppen ärendehandledning av kollegor och chefer.

Vi är en arbetsgrupp bestående av 10 behandlingspedagoger, samordnare, biträdande enhetschef och enhetschef.

I tjänsten ingår det matlagning och andra praktiska vardagssysslor. Arbetet innefattar kvälls-, natt- och helgtjänstgöring.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 90 % under perioden juni - augusti eller delar av perioden.

Vem är du?

Du studerar till socionom eller har en annan huvudsaklig sysselsättning, företrädesvis arbete med ungdomar inom social verksamhet eller skola.

Vi söker efter en person som är trygg i sig själv med god personlig mognad samt intresse och vilja att arbeta med människor. Du ger ett gott bemötande och god service och är tydlig i din kommunikation. 

B-körkort är ett krav då bilkörning ingår i tjänsten. Meriterande är erfarenhet av arbete med ungdomar i boendemiljö.

Övrigt

Om du blir erbjuden en tjänst hos oss behöver du kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn och unga.

Vi på Socialförvaltningen jobbar för att främja människors ekonomiska och sociala trygghet, jämlika levnadsvillkor och aktiva deltagande i samhällslivet. Här på socialförvaltningen tror vi på medarbetare som under frihet tar ansvar och levererar den kvalitet som våra medborgare förtjänar och förväntar sig. Vi är stolta över våra medarbetare, och vi blir glada om du vill utvecklas tillsammans med oss.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningsform Deltid
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsrad 90 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/158
Kontakt Fitim Ahmeti, 0451-268806
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-03-05
Sista ansökningsdag 2020-04-05

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.