Hässleholms kommun

Besöksadress

Arbetsmarknadsenheten

Kasernvägen 2, Hässleholm

 

Postadress

Arbetsmarknadsenheten

Hässleholms kommun

281 80 Hässleholm

Telefon

0451- 26 70 52Ledigt jobb

Ekonomiassistent

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med att forma omsorgsförvaltningens ekonomigrupp. Har du hjärtat inom ekonomi och är intresserad av en ny utmaning där du får vara med och möta framtidens behov? Vi tror att du vill utvecklas tillsammans med oss!

Som ekonomiassistent på omsorgsförvaltningen är du en del av ekonomigruppen tillsammans med fem kollegor och tillhör avdelningen för administration och utveckling.

Det här erbjuder vi dig!

I ditt arbete som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande redovisning, intern och externfakturering, hantering av personliga utlägg  samt andra allmänna administrativa arbetsuppgifter. Du ansvarar för utbildning av nya medarbetare i hantering av vårt ekonomisystem.

Du kommer även vara behjälplig i budget och bokslut och arbetet innebär ett nära samarbete med våra fyra förvaltningsekonomer.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi. Du ska ha kompetens och flerårig yrkeserfarenhet av arbete inom ekonomiadministration. Du ska ha mycket god datorvana och lång erfarenhet av att ha arbetat med ekonomisystem och officepaketet.

Arbetet i ekonomigruppen är teamorienterat. Därför är det viktigt att du har förståelse för och trivs med att arbeta i team.

Vi tror att du är en serviceinriktad, strukturerad, positiv, nyfiken och nytänkande person som gärna vill utveckla arbetet och själv utvecklas, i syfte att vi tillsammans ska bli ännu bättre. Du kan organisera och planera ditt arbete självständigt, är flexibel och klarar av att behålla koncentrationen och lösa problem även när det är mycket som händer samtidigt. Det krävs att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Det kommer att läggas mycket vikt på dina personliga egenskaper.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.  

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Detaljer om anställningen
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsform Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsrad 100 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/99
Kontakt Mats Rosengren, avdelningschef, 0451-26 88 57
Thomas Johansson, ekonomicontroller, 0451-26 88 70
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2020-03-13
Sista ansökningsdag 2020-04-05

Sidan uppdaterades 2020-01-31 av Magnus Lindstrand

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.