Hässleholms kommun

Arbetsmarknad & Kompetensutveckling

Stobygatan 5
Hässleholm

Telefon: 0451‑26 85 75

Tillväxtavdelningen

Besöksadress:
Stadshuset, Nytorget 1, Hässleholm

Postadress:
Hässleholms kommun
Kommunledningsförvaltningen
Tillväxtavdelningen
281 80 Hässleholm

Telefon: 0451‑26 72 25

Jobba hos oss

Vi vill jobba med dig!

Hässleholms kommun arbetar kontinuerligt för att vara en attraktiv arbetsgivare och vi erbjuder många möjligheter för dig som söker jobb hos oss.

Foto från Kristian Björnlunds arbetsplats som förskollärare på Stralsunds förskola.

Hur är det att jobba i Hässleholms kommun? Ta del av hur förskolläraren Kristian upplever livet som medarbetare via Hässleholms kommuns Youtubekanal. Foto: Daniel Larsson

Många lediga jobb

Hässleholms kommun är ständigt i behov av att rekrytera kompetenta medarbetare. Just nu har vi många lediga jobb att söka, välkommen med din ansökan. Du hittar de lediga jobben här!

Möt våra medarbetare via #mitthässleholm

Vi är stolta över våra medarbetare och vill visa hur deras vardag ser ut. I filmen #mitthässleholm - avsnitt medarbetare får du möta tre av våra medarbetare i deras arbeten. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här får du en inblick i hur enhetschef Dalal, förskollärare Kristian och socialsekreterare Johanna ser sitt Hässleholm. Filmen med vinjetten #mitthässleholm är en fristående fortsättning på tidigare avsnitt där medborgare delar med sig av sitt Hässleholm.


Läs mer om #mitthässleholm

Träffa fler av våra medarbetare här.

Välkommen att jobba hos oss!

Hässleholm är en attraktiv kommun att arbeta i. Vi är flexibla och har många bra lösningar för våra medarbetare, läs mer om våra förmåner här.

 

Du vet väl om att Hässleholm är en sann knutpunkt? Många av våra medarbetare pendlar hit - Hässleholm ligger nära!

 

Vi är en tillgänglig och pendlarvänlig kommun och det är lätt ta sig hit med tåg eller buss från hela Skåne. Självklart är även kommunikationsmöjligheterna till Stockholm, Göteborg och Köpenhamn bra.

Sidan uppdaterades