Hässleholms kommun

Administrativt chefsstöd till Röinge skola

Barn- och utbildningsförvaltningen, Röinge skola

Vi söker dig som vill fungera som ett administrativt chefsstöd till skolledningen på Röinge skola. Du blir en viktig kugge i det dagliga arbetet men även en ambassadör och ansiktet utåt för våra olika verksamheter.

Det här erbjuder vi dig!

I rollen som chefsstöd arbetar du verksamhetsnära med varierande administrativa arbetsuppgifter. Du är en viktig länk i både det dagliga och det strategiska arbetet. Arbetsuppgifterna kan förändras över tid och i omfattning beroende på tjänstens utformning, idag består rollen bland annat av:

 • Personaladministration och lönehantering
 • Behjälplig i rekryteringsprocesser
 • Introduktion av nyanställda
 • Arbetsmiljöarbete
 • Fakturahantering och kontering
 • Inköp- och beställningsansvar
 • Ta fram och uppdatera handlingsplaner och rutiner
 • Internkommunikation
 • Myndighetskontakt
 • Statistik
 • Register- och systemvård
 • Protokollföring och dokumenthantering
 • Uppvaktningar
 • Arbete i olika arbetsgrupper

Du kommer även att ha ett samarbete med dina chefsstödskollegor och ledare som ingår i samma område utifrån grundskolans organisationsindelning, men även i andra verksamhetsområden.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning med inriktning administration, ekonomi, lön eller personal på lägst gymnasial nivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete. Du har goda IT-kunskaper och förmågan att sätta dig in i olika system. Du måste kunna uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och i skrift.

Din personliga lämplighet är avgörande för tjänsten. Du måste ha en medveten människosyn, vara öppen, ha lätt för att knyta kontakter och vara serviceinriktad. Du tycker om struktur och har god organisationsförmåga men kan samtidigt vara flexibel och snabbt kunna ta till dig förändringar. Du trivs med att arbeta likväl självständigt som i team.
Det är viktigt att du har insikt i vad det innebär att arbeta i en politiskt samt statligt styrd organisation.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Vill du arbeta inom skolans värld där vi utmanar varandra och känner arbetsglädje? Vill du arbeta på en arbetsplats där vi kan, vill och vågar? Varmt välkommen att söka tjänst på Röinge skola. Röinge skola är en F-6 skola belägen i utkanten av Hässleholm med härliga omgivningar. Skolan är enparallellig med ca 160 elever. På skolan finns ett fritidshem där elever är fördelade på tre avdelningar i egna lokaler.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Referensnummer

2023/176

Kontaktperson(er)

 • Johan Gunnarsson, 0451-268652

Facklig(a) företrädare

 • Fackliga ombud nås via kommunens kontaktcenter, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: