Hässleholms kommun

Yrkeslärare, Industritekniska programmet

Barn- och utbildningsförvaltningen, Jacobsskolan

Det här erbjuder vi

Det Industritekniska programmet på Jacobsskolan växer och vi behöver nu utöka antalet yrkeslärare på programmet. Du kommer att undervisa elever både teoretiskt och praktiskt inom produkt och maskinteknik och/eller svetsteknik. Du kommer att ingå i ett programarbetslag där du är med och driver och utvecklar programmet. Du kommer att använda dig av Schoolsoft som verktyg för dokumentation och elev- och föräldrakontakter.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av arbete inom produkt och maskinteknik och/eller svetsteknik.  Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att planera, undervisa, bedöma, dokumentera och utvärdera.  Detta gör du i tätt samarbete med övriga yrkeslärare på programmet. Det viktigaste för oss är att du har relevant arbetslivserfarenhet och ett stort intresse för att arbeta med ungdomar.

Som person är du lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. Samtidigt är du trygg och stabil och bidrar till nytänkande och kreativitet. Du bidrar till ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen och är bra på att samarbeta och skapa goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

För jobbet behöver du B-körkort. Vi ser det som starkt meriterande med erfarenhet som lärare inom det Industritekniska programmet. 

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2023-08-07.

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Vi arbetar i nyrenoverade lokaler och erbjuder följande program: barn- och fritid, bygg- och anläggning, el- och energi, fordon- och transport, industriteknik, restaurang- och livsmedel, vård- och omsorg samt alla introduktionsprogram. Skolan har ett gott samarbete med arbetslivet genom konstruktiva programråd. Vi är också engagerade i såväl Teknikcollege som Vård- och omsorgscollege.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2023-08-07

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-04-06

Referensnummer

2023/175

Kontaktperson(er)

  • Elin Tillawi, 0451-268422

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: