Hässleholms kommun

Sjuksköterska till hemsjukvård Öster

Omsorgsförvaltningen, Sjuksköterskeorganisationen

Är du intresserad av att vara med om en spännande utveckling inom hemsjukvården i Hässleholm? Brinner du för att arbeta med äldre? Bli en av oss i vår sjuksköterskeorganisation!

Det här erbjuder vi dig!

I omsorgsförvaltningen arbetar cirka 90 sjuksköterskor fördelat på fyra chefer. Som sjuksköterska hos oss har du alltid nära samarbete med kollegor. 

Vi söker nu en sjuksköterska till hemsjukvård Öster i Hässleholm.

Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidareanställning på heltid 38.25 h/v med tjänstgöring var 5:e helg med möjlighet att reducera tjänstgöringsgraden. Vill du veta mer kring tjänsten är du hjärtligt välkommen att ta kontakt. 

Som sjuksköterska i Omsorgsförvaltningen har du mycket och gott samarbete med slutenvården, primärvården, ASIH och vår egen verksamhet.  Vi är också i framkant i arbetet mot en God och Nära Vård.

Vi arbetar aktivt med förändringsarbete och din medverkan är viktig för oss.

Hos oss får du möjlighet till utveckling i din yrkesroll som sjuksköterska. Vi har flera internutbildningar såsom sår, hygien, dokumentation, beslutsstöd, psykisk hälsa, demens, digitala system med mera. Vi arbetar mycket i arbetsgrupper för att utveckla vår profession och vår verksamhet. 

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, där förvaltningen under året genomfört en rejäl satsning på våra Sjuksköterskor. Medveten lönesatsning gav skjuts åt fortsatt rekrytering av legitimerad personal | Hässleholms kommun (mynewsdesk.com) 

Vi ser gärna att du kan börja snarast på ett datum som passar både dig och oss.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som tillexempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning Vård av Äldre eller Distriktssköterska. Vi har patienten i fokus, respekt för individen och kvalité som syns. Du är duktig på samarbete på alla nivåer och med flera aktörer samtidigt.

Gillar du att få möjlighet att vara med och utveckla verksamheten så är detta jobb helt rätt för dig.

Då all dokumentation sker i Procapita ser vi att du har datorvana samt behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Körkort klass B för manuellt växlad bil är ett krav.

Du delar våra värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy:

Vår medarbetar- och ledarpolicy | Hässleholms kommun (hassleholm.se)

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Utdrag ur polisens belastningsregister, kontroll av egna uppgifter (442.3), ska uppvisas före anställning.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning, stöd och service samt resurs. I förvaltningen finns också myndighetsenheten och en stab med viktiga stödfunktioner som HR, ekonomi och IT. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Referensnummer

2023/165

Kontaktperson(er)

  • Marie Persson, 0451-267423

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: