Hässleholms kommun

Lokalvårdare, semestervikariat

Hässleholm Miljö AB, Affärsområde HKC, Enhet Process/underhåll

Nu söker vi en semestervikarie inom lokalvård på Hässleholm Miljö. Om du brinner för att skapa en mer trivsam arbetsmiljö i lokalerna och att med din personlighet bidra till arbetsglädje och gemenskap, kan du vara den vi söker!  

Om arbetet 

Som lokalvårdare har du ett varierande arbete som innehåller flera olika delar, där den största delen består av städning av våra lokaler. Övriga arbetsuppgifter kan vara:  

  • I vissa fall ta emot beställningar och ordna förtäring vid olika typer av möten på våra arbetsplatser 
  • Hantera leverans av livsmedel till någon av våra anläggningar 
  • Packa och packa upp tvätt till och från tvätteriet 

I arbetet är du backup för någon av våra ordinarie lokalvårdare under deras semesterperiod. Det kan även finnas möjlighet till timvikariat/extrajobb efter sommaren. Du utgår i denna tjänst från vårt kontor i Vankiva, där du tillhör enheten Process och Underhåll. Du kommer även att täcka upp för ordinarie personal på övriga anläggningar inom Hässleholm.

Vem är du?

Vi söker dig som vanligtvis har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studier eller liknande. Du är som person praktiskt lagd, effektiv och noggrann. Du har förmåga att planera och lägga upp ditt arbete självständigt, men med god förmåga att styra om då förutsättningarna ändras. Ett serviceinriktat arbetssätt och en positiv personlighet kännetecknar dig! 

Arbetet kräver att du har B-körkort och möjlighet att transportera dig med eget färdmedel till arbete på såväl våra anläggningar i centrala Hässleholm som Vankiva, dit kollektivtrafiken inte når. God svenska i tal och skrift är något vi värderar i rollen. Även förmågan att snabbt lära sig nya saker ses som värdefullt för rollen.  

I din ansökan ska det tydligt framgå vilka veckor du är tillgänglig för arbete samt vilken huvudsaklig sysselsättning du har. 

Övrigt

Tjänsten är ett semestervikariat med möjlighet till timvikariat efter semesterperioden, vid önskan från båda håll.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

 

På Hässleholm Miljö gillar vi olika!

Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten. 

 

Vill du veta mer om oss som bolag? Kolla gärna in vår hemsida och våra sociala medier!

 

OM BOLAGET
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsdrivet bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag! Vi är ca 160 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Timlön
Tillträde: Under maj-juni

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Referensnummer

2023/159

Kontaktperson(er)

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: