Hässleholms kommun

ÅVC-medarbetare, semestervikariat

Hässleholm Miljö AB, Affärsområde Renhållning, Enhet ÅVC

Vill du inspirera människor till att göra mer hållbara och miljömedvetna val? Trivs du i ett omväxlande, socialt och aktivt arbete? Brinner du för att ge ett kundbemötande utöver det vanliga? Letar du dessutom arbete under sommaren? Då skulle tjänsten som ÅVC-medarbetare hos oss på Hässleholm Miljö kunna vara något för dig nu när vi söker semestervikarier!

Behovet av ÅVC-medarbetare är knutet till årets semesterperiod, då vi söker flera vikarier som kan täcka upp för ordinarie personal under deras semester.

Beskrivning av arbetet

Som ÅVC-medarbetare kommer du att arbeta på samtliga återvinningscentraler (ÅVC) i kommunen och tillsammans med dina kollegor vara ansiktet utåt för Hässleholm Miljö. Ditt största ansvarsområde är att välkomna, vägleda och inspirera våra besökare till att återvinna och återbruka. Du är som person pigg och energisk och mån om att personer som besöker våra ÅVC:er ska lämna med en positiv upplevelse.

Dagarna i denna roll är varierande och präglas av eget ansvar. Förutom att erbjuda service till våra besökare ingår det i arbetet att sköta anläggningen, sortera avfall som hamnat fel samt hantera farligt avfall. 

Våra återvinningscentraler är belägna i Vankiva, Bjärnum, Hästveda, Sösdala, Tyringe och Vinslöv. Som medarbetare på våra ÅVC:er kan dina arbetsdagar variera likaså dina arbetstider, som är alltifrån dagtid, kvällstid och helger. Du är även till stor del utomhus och det krävs att du oavsett solig eller regnig dag brinner för att erbjuda en god service.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har minst en avslutad gymnasial utbildning. Har du även erfarenhet av arbete som inneburit service till allmänheten eller hantering av farligt avfall ser vi detta som meriterande. Då ÅVC:erna finns runtom i hela kommunen och du behöver ha möjlighet att ta dig dit är B-körkort och tillgång till egen bil ett krav för tjänsten. Meriterande är även om du har truck- och/eller hjullastarkort.

Eftersom arbetet omfattar interna och externa kontakter kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. De sociala kontakterna ställer också krav på god talförmåga i svenska. Är du dessutom flerspråkig ser vi det som värdefullt i rollen! Det är viktigt att du trivs med att vara Hässleholm Miljös ansiktet utåt, där du bemöter kommuninvånare/besökare på ett trevligt, ödmjukt och informativt sätt. Tillsammans med dina kollegor är du med och räddar världen, lite varje dag.

Villkor

Som semestervikarie kommer du hjälpa till att bemanna våra återvinningscentraler under sommarsemestern. Rekryteringen avser 2-3 lediga tjänster, där förhoppningen är att upplärning kan påbörjas några veckor innan semesterperioden drar igång vecka 25.

Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag. Det ska tydligt framgå i ansökan vilka veckor du är tillgänglig för arbete, start och slut.

 

På Hässleholm Miljö gillar vi olika!

Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten. 

 

OM BOLAGET
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsdrivet bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag! Vi är ca 160 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Timlön
Tillträde: under maj-juni månad

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-03-26

Referensnummer

2023/141

Kontaktperson(er)

  • Daniel Sigurdsson, 0732-707293

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: