Hässleholms kommun

Yrkeslärare, fordon och transportprogrammet

Barn- och utbildningsförvaltningen, Jacobsskolan

Det här erbjuder vi

Jacobsskolan söker nu en vikarie på fordons och transportprogrammet, årskurs 1. I tjänsten ingår undervisning samt mentorskap för en klass i årskurs 1. Du kommer att undervisa elever både teoretiskt och praktiskt. Du kommer att ingå i ett programarbetslag där du är med och driver och utvecklar programmet. Du kommer att använda dig av Schoolsoft som verktyg för dokumentation och elev- och föräldrakontakter.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad lärare inom fordon och transportprogrammet. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom undervisning på fordon- och transportprogrammet. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att planera, undervisa, bedöma, dokumentera och utvärdera.  Detta gör du i tätt samarbete med övriga yrkeslärare på programmet. Det viktigaste för oss är att du har relevant arbetslivserfarenhet och ett stort intresse för att arbeta med ungdomar.

Som person är du lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. Samtidigt är du trygg och stabil och bidrar till nytänkande och kreativitet. Du bidrar till ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen och är bra på att samarbeta och skapa goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

För jobbet behöver du B-körkort. Vi ser det som starkt meriterande med erfarenhet som lärare inom fordons och transportprogrammet.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med tillträde omgående. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Vi arbetar i nyrenoverade lokaler och erbjuder följande program: barn- och fritid, bygg- och anläggning, el- och energi, fordon- och transport, industriteknik, restaurang- och livsmedel, vård- och omsorg samt alla introduktionsprogram. Skolan har ett gott samarbete med arbetslivet genom konstruktiva programråd. Vi är också engagerade i såväl Teknikcollege som Vård- och omsorgscollege.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Omgående

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-03-27

Referensnummer

2023/140

Kontaktperson(er)

  • Johanna Lindqvist, 0451-267023

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: