Hässleholms kommun

Grundskollärare i trä och metallslöjd till Furutorpskolan 4-9

Barn- och utbildningsförvaltningen, Furutorpskolan 4-9

Vad erbjuder vi?

Furutorpskolan 4-9 är en skolenhet i Vinslöv där vi arbetar för gott kollegialt samarbete och där vi strävar mot att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar att utvecklas mot målen.

Du kommer att undervisa i ämnet Trä- och metallslöjd samt ha delat klassansvar för en klass på högstadiet. Har du ytterligare kompetens eller legitimation i ytterligare ämne är det meriterande då slöjd tjänstens omfattning kan variera. Du leder och ansvarar för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag genom bland annat planering, genomförande och utvärdering av din undervisning. Vi erbjuder dig också goda förutsättningar genom en välutrustad slöjdsal.

Du kommer att använda dig av Schoolsoft, som verktyg för dokumentation och elev- och föräldrakontakter.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i slöjd första hand i årskurserna 7-9. Du är välkommen att söka även om du ännu inte fått din legitimation och då skrivs anställningen som en visstidsanställning till legitimation kan uppvisas.

Som person har du förmågan att entusiasmera eleverna, utveckla deras intresse för slöjdämnet. Du strävar efter att skapa en positiv stimulerande lärmiljö. Du har god samarbetsförmåga och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Furutorpskolans riktningsfokus grundar sig i kommunens Målbild 2023 "Alla ska få bli sitt bästa". Genom detta vill vi att:
- Eleverna som lämnar Furutorpskolan ska ha upplevt en kontinuerlig utveckling av sina kunskaper och sociala färdigheter.
- Elever som lämnar skolan ska göra det med en vilja och en förmåga att vara en del i vårt demokratiska samhälle.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2023-08-09

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-03-22

Referensnummer

2023/124

Kontaktperson(er)

  • Johan Johansson, 0451-267795
  • Jenny Nordqvist, 0451-267730

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: