Hässleholms kommun

Semestervikarier kock-måltidspersonal till våra kök

Tekniska förvaltningen, Serviceavdelningen, Måltid

Vill du jobba med frihet under ansvar? Brinner du för måltidsglädje, har öga för service och problemlösning samt gillar mötet med människor? Då kan du vara vår nästa stjärna! Vi söker nu semestervikarier kock – måltidspersonal till vår måltidsverksamhet. Välkommen att bli en av oss!

Det här erbjuder vi dig? 

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete och vi söker dig som brinner för måltidsglädje.

I arbetsuppgifterna ingår beredning och tillagning av mat, måltider och specialkoster. Vidare ingår samtliga arbetsuppgifter som förekommer i ett kök/restaurang såsom servering, egenkontroll, diskning, städning med mera.

Du förväntas vara en god ambassadör med hög servicekänsla för serviceavdelningens måltidsverksamhet. 

Vi söker ett antal semestervikarier under juni-augusti, sysselsättningsgraden varierar, helgtjänstgöring kan förekomma och med timlön. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Vem är du? 

Vi söker dig med storköksutbildning eller har annan likvärdig utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig.

Du är en engagerad och positiv person som har förmågan att entusiasmera dina kollegor och finna lösningar. Du är kvalitetsmedveten, har ett genuint intresse för mat, måltider och människor samt tar tillvara de ekonomiska resurserna på effektivt sätt.

Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift och det är meriterande om du innehar körkortsbehörighet B och tillgång till bil.

Som person är du ansvarstagande och självgående. Det är viktigt att du har ett inkluderande förhållningssätt då Hässleholms kommun förespråkar mångfald, inflytande och omtanke. Du är kreativ och innovativ i att hitta lösningar och drivs av detta. Service och kvalitet värderar du högt vilket även reflekteras i ditt arbetssätt och kundbemötande. Du är kommunikativ och förstår vikten av att kontinuerligt föra dialog med kunden/verksamheten för att utveckla och bevara kundrelationen. Du bidrar gärna till verksamhetens utveckling och effektivisering samt förstår din roll i verksamhetens helhet. Du medverkar till att skapa en god arbetsmiljö och arbetet kräver att du har god fysik. Du delar givetvis de värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy. Medarbetar- och ledarpolicy

Övrigt

Eftersom du kommer att arbeta i offentliga miljöer, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Vi planerar att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan snarast!

Inom tekniska förvaltningen delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Hos oss arbetar idag cirka 450 personer, som bland annat ansvarar för förvaltning och drift av kommunens fastigheter, gator, parker och skog. Dessutom ingår köp och försäljning av tomtmark, projektledning samt trafiksäkerhet och parkeringsövervakning. Hos oss ingår även serviceavdelningen där måltids-, vaktmästeri, textiltvätt- och lokalvårdsverksamhet finns.

Inom serviceavdelningen arbetar cirka 350 medarbetare inom områdena lokalvård, måltid, textiltvätt och verksamhetsvaktmästeri. Vi tillagar och serverar måltider, vårdar lokaler och servar verksamheter inom äldreomsorg och för funktionsnedsatta. Vi finns på förskolor, grundskolor, fritidshem, gymnasieskolor, särskilda boenden inom omsorgsförvaltningen och kontor. Med fokus på service och bemötande löser vi verksamhetens behov med hög kompetens och med kvalité som syns. Verksamhetsutveckling är viktigt för oss, det handlar om att vara lyhörd och öppen för att våga pröva och nyttja nya tekniker och metoder. Vårt mål är nöjda verksamheter och kunder som ser att vi bidrar till en effektiv resursanvändning och att förlänga livslängden på kommunens lokaler, fastigheter och utrustning. Vårt arbete kännetecknas av samsyn gällande vad vi förmedlar, varför vi förmedlar och hur vi förmedlar.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Antal tjänster

10

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Timlön
Tillträde: enl ök

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Referensnummer

2023/89

Kontaktperson(er)

  • Ann-Louise Luttrén, 0451-267241

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga ombud nås genom kommunens kontaktcenter, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: