Hässleholms kommun

Logoped

Barn- och utbildningsförvaltningen, Centrala barn- och elevstödsenheten

Det här erbjuder vi dig!

Som logoped arbetar du självständigt enligt styrdokument, lagstiftning och riktlinjer. I uppdraget ingår handledning och konsultation utifrån logopedisk kompetens till skolans medarbetare. Att bedöma/utreda enskilda elever, till exempel som underlag inför beslut om särskilt stöd eller behov av fördjupad utredning ingår också i uppdraget. Uppdraget riktar sig mot grundskolorna i kommunen.

Vidare ingår det att utbilda skolans personal i TAKK, och tidigare erfarenhet inom området ses som starkt meriterande.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad logoped och har logopedlegitimation. I ditt uppdrag ingår det att tillföra logopedisk kompetens som ett stöd i det pedagogiska arbetet. Du arbetar både hälsofrämjande, förebyggande och åtgärdande utifrån individ-, grupp- och organisatoriskt perspektiv. Du bidrar med kunskap om elevers förutsättningar för lärande och behov av extra anpassningar och särskilt stöd ur ett logopediskt perspektiv.

Som person är du positiv, drivande och entusiastisk. Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer framåt, med barns och elevers bästa i fokus. Vidare är du relationsskapande och har en god förmåga att skapa delaktighet i verksamheten.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy. 

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på grund av föräldraledighet från och med 2023-08-14 dock längst till och med 2024-06-14. Tjänstgöringsgrad 100%. 

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Urval och intervjuer sker löpande och om vi hittar rätt person kan tjänsten därför komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut. Välkommen med din ansökan! 

Om oss

 

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Centrala barn- och elevstödsenheten (CEBE) är en del av barn- och elevhälsoarbetet på alla kommunala förskolor och skolor i Hässleholms kommun. Vårt uppdrag är att gemensamt med förskola och skola främja och stödja barns och elevers utveckling mot utbildningens mål samt att förebygga ohälsa och hinder för lärande.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-03-26

Referensnummer

2023/78

Kontaktperson(er)

  • Annika Persson, 0451-268541

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga ombud nås via kommunens kontaktcenter, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: