Hässleholms kommun

Sjuksköterskor till Nybo och Lyckåsa, Bjärnum

Omsorgsförvaltningen, Sjuksköterskeorganisationen

Är du sjuksköterska med särskilt intresse för att arbeta med äldre personer? Vill du vara med och påverka och utveckla framtidens kommunala hemsjukvård? Då har vi jobbet för dig!

Det här erbjuder vi dig!

I omsorgsförvaltningen arbetar cirka 90 sjuksköterskor fördelat på fyra chefer. Som sjuksköterska hos oss har du alltid nära samarbete med kollegor. 

Nu söker vi tre sjuksköterskor till våra verksamheter i Bjärnum!

Första tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på Nybo, med arbetsvillkor 40 timmar per vecka. Nybo är ett särskilt boende med 49 lägenheter fördelat på fyra avdelningar, varav en avdelning är en demensavdelning med tio platser. För närvarande bedrivs växelvård i fyra lägenheter. 

Vi har sedan två tillsvidareanställningar på heltid med arbetstidsvillkor 40 timmar per vecka till vårt korttidsboende Lyckåsa. På Lyckåsa är ni tre kollegor som tillsammans ansvarar för 30 patienter. Som sjuksköterska på korttidsenheten har du mycket samarbete med slutenvården, primärvården, ASIH och vår egen verksamhet. Till Lyckåsa kommer patienter som behöver att vi är på alerten och proaktiva i vårt arbete. Tillsammans med sjuksköterskekollegor, omvårdnadspersonalen och rehab kommer du att ansvara för patienterna på Lyckåsa. Vårt mål är alltid att patienterna och verksamheten ska komma framåt, så att patienterna kommer hem eller till särskilt boende så fort de kan. Professionerna möts i vardagen och stämmer av och lyssnar på varandra för att få till den bästa vården för just den patienten. Vi har teammöten varje vecka och med dagliga dialoger har vi alltid koll på läget.

Vi arbetar aktivt med förändringsarbete och din medverkan är viktig för oss.

Hos oss får du möjlighet till utveckling i din yrkesroll som sjuksköterska. Vi har flera internutbildningar såsom sår, hygien, dokumentation, beslutsstöd, psykisk hälsa, demens, digitala system med mera. Vi arbetar mycket i arbetsgrupper för att utveckla vår profession och vår verksamhet. 

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, där förvaltningen under året genomfört en rejäl satsning på våra Sjuksköterskor.  Medveten lönesatsning gav skjuts åt fortsatt rekrytering av legitimerad personal | Hässleholms kommun (mynewsdesk.com)  

Vi ser gärna att du kan börja snarast på ett datum som passar både dig och oss.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som tillexempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning Vård av Äldre. Vi har patienten i fokus, respekt för individen och kvalité som syns. Du är duktig på samarbete på alla nivåer och med flera aktörer samtidigt.

Då all dokumentation sker i Procapita ser vi att du har en god datorvana samt behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Körkort klass B är ett krav.

Du delar våra värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår Medarbetar och ledarpolicy

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Utdrag ur polisens belastningsregister, kontroll av egna uppgifter (442.3), ska uppvisas före anställning.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning, stöd och service samt resurs. I förvaltningen finns också myndighetsenheten och en stab med viktiga stödfunktioner som HR, ekonomi och IT. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Referensnummer

2023/65

Kontaktperson(er)

  • Anette Ruderstam, enhetschef, 0451-267412

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: