Hässleholms kommun

Lärare i matematik

Barn- och utbildningsförvaltningen, Jacobsskolan

Jacobsskolan söker vikarie i matematik på grundskole- och gymnasienivå!

Det här erbjuder vi dig!

Vi erbjuder ett vikariat i matematik på grundskole- och gymnasienivå. Du leder och ansvarar för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. I din roll som lärare ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av din undervisning.

Vi använder oss av Schoolsoft som verktyg för dokumentation samt för föräldrakontakter. I det dagliga arbetet använder vi oss av Office 365 internt inom Barn-och Utbildningsförvaltningen.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. 

Vem är du?

Vi söker dig med lärarlegitimation för gymnasiet med behörighet att undervisa matematik. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet ses som starkt meriterande.
Som person är du kreativ samt har förmågan att entusiasmera eleverna och stävar efter att skapa en positiv lärmiljö. Utgångspunkten för ditt möte med eleverna är att finna de erfarenheter och kunskaper som är elevens tillgång. Du tycker om att arbeta i flerkulturella miljöer och blir inspirerad av nya kunskaper och erfarenheter. Vidare förväntar vi oss att du har goda IT-kunskaper.

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Vi kommer att arbeta med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista
ansökningsdag.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Vi arbetar i nyrenoverade lokaler och erbjuder följande program: barn- och fritid, bygg- och anläggning, el- och energi, fordon- och transport, industriteknik, restaurang- och livsmedel, vård- och omsorg samt alla introduktionsprogram. Skolan har ett gott samarbete med arbetslivet genom konstruktiva programråd. Vi är också engagerade i såväl Teknikcollege som Vård- och omsorgscollege.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-02-15

Referensnummer

2023/58

Kontaktperson(er)

  • Jenny Nilsson, biträdande rektor, 0451-266495

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: