Hässleholms kommun

Grundskollärare i musik till Furutorpskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen, Furutorpskolan 4-9

Vad erbjuder vi?

Furutorpskolan 4-9 är en skolenhet i Vinslöv där vi arbetar för gott kollegialt samarbete och där vi strävar mot att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar att utvecklas mot målen.

Du kommer att undervisa i ämnet musik samt ha delat mentorskap för elever i en klass på högstadiet. Du leder och ansvarar för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag genom bland annat planering, genomförande och utvärdering av din undervisning. Vi erbjuder dig också goda förutsättningar genom en välutrustad musiksal.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik i årskurs 4-9. Du är välkommen att söka även om du ännu inte fått din legitimation och då skrivs anställningen som en visstidsanställning till legitimation kan uppvisas.

Som person har du förmågan att entusiasmera eleverna och att utveckla deras intresse för musik. Du strävar efter att skapa en positiv stimulerande lärmiljö. Du har god samarbetsförmåga och är väl förtrogen med skolans styrdokument.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt


Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Rekryteringsprocessen sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Furutorpskolans riktningsfokus grundar sig i kommunens Målbild 2023 "Alla ska få bli sitt bästa". Genom detta vill vi att:
- Eleverna som lämnar Furutorpskolan ska ha upplevt en kontinuerlig utveckling av sina kunskaper och sociala färdigheter.
- Elever som lämnar skolan ska göra det med en vilja och en förmåga att vara en del i vårt demokratiska samhälle.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-02-12

Referensnummer

2023/55

Kontaktperson(er)

  • Johan Johansson, 0451-267795

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: