Hässleholms kommun

Speciallärare/specialpedagog till Sösdala och Tormestorp

Barn- och utbildningsförvaltningen, Rektorsområde 13

Vad erbjuder vi dig?
Nu har du möjlighet att få en spännande tjänst i ett skolområde med följande riktningsfokus: Elever som lämnar Ro 13 är trygga, ansvarstagande och väl rustade för framtidens utmaningar.

Du kommer att ingå i områdets elevhälsoteam (EHT) och tillsammans med övriga professioner vara drivande i att utveckla skolans arbete för att främja elevers lärande, utveckling och hälsa. I arbetsuppgifterna ingår även att aktivt delta i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övrig personal på skolan, t ex genom kollegialt lärande och professionella pedagogiska samtal. I samarbete med berörda kommer du att vara delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete samt i den pedagogiska utvecklingen för att öka skolans måluppfyllelse.

I ditt uppdrag kommer du att arbeta elevnära med elever i behov av särskilt stöd.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog/speciallärare.

Du har god digital kompetens och är förtrogen med digitala kompensatoriska hjälpmedel. Du har god kännedom om arbete kring elever med NPF-utmaningar. I ditt arbete krävs det att du är strukturerad i kombination med en stor ansvarskänsla och du ska självständigt kunna driva ditt arbete. 

Som person ser vi att du är trygg i dig själv och ditt uppdrag och vi förväntar oss att du har en positiv inställning till samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor. För oss är det också av stor vikt att du med ett positivt engagemang bidrar till att tillsammans med arbetslaget lyfta verksamheten. Du kommer att arbeta i nära samarbete med två andra speciallärare för ett EHT i framkant.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Skolområde 13 består av Vannarödsskolan 6-9, Lejonskolan F-5 och Tormestorps skola F-5. Tillsammans med dig fortsätter vi att forma en verksamhet i framkant.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Referensnummer

2023/48

Kontaktperson(er)

  • Håkan Andersson, 0451-267902

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: