Hässleholms kommun

Parkarbetare säsong

Tekniska förvaltningen, Gata- och parkavdelningen

 

Älskar du naturen och tycker om att arbeta utomhus? Sök då den här tjänsten som säsongande parkarbetare i tekniska förvaltningen!

Det här erbjuder vi dig!

Som parkarbetare i Hässleholms kommun utför vi en service till medborgarna och verksamheterna i kommunen. Du kommer att ingå i ett trevligt arbetslag med varierande arbetsuppgifter såsom gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och renhållning. Förutom parkerna sköter vi även utemiljöerna på skolor och förskolor.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje.

 

Vem är du?

Vi söker ett antal personer med olika erfarenheter och kunskap i grönskötsel. Du ska trivas med att arbeta utomhus och arbetsuppgifterna kan variera beroende på din kunskap. Det kan handla om att sköta skolgårdar, plantera och sköta sommarblommor, ta hand om renhållningen eller att köra åkgräsklippare. Vi lägger stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga och är lyhörd gentemot dina kollegor. Meriterande är om du ha tidigare erfarenhet av grönyteskötsel i parker eller utemiljö till fastigheter. Har du dessutom en trädgårdsutbildning är det ett plus.

För tjänsten krävs B-körkort

Givetvis delar du även våra värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Eftersom du kommer att arbeta nära barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Om oss

Inom tekniska förvaltningen delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Hos oss arbetar idag cirka 450 personer, som bland annat ansvarar för förvaltning och drift av kommunens fastigheter, gator, parker och skog. Dessutom ingår köp och försäljning av tomtmark, projektledning samt trafiksäkerhet och parkeringsövervakning. Hos oss ingår även serviceavdelningen där måltids-, vaktmästeri, textiltvätt- och lokalvårdsverksamhet finns.

Gata- och parkavdelningen ansvarar för ny- och ombyggnationer av kommunala gator och vägar, parkeringsplatser, torg, lekplatser, gång- och cykelvägar samt drift och underhåll av dessa. Avdelningens förvaltningsenhet ansvarar även för myndighetsutövning, trafikreglering och införandet av lokala trafikföreskrifter. Utöver detta ligger ansvaret för kommunens markreserv på avdelningen genom enheten för projekt och exploatering.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Antal tjänster

8

Anställning

Anställningsform: Säsongsarbete
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-02-24

Referensnummer

2023/27

Kontaktperson(er)

  • Åsa Eriksson, 0451-268192

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga ombud nås via kommunens kontaktcenter, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: