Hässleholms kommun

Semestervikariat som HSL- undersköterska

Omsorgsförvaltningen, Resurs, Sjuksköterskeorganisationen

Det här erbjuder vi dig!

Nu söker omsorgsförvaltningen i Hässleholms kommun HSL- undersköterskor inför sommaren 2023. Du behövs hos oss och vi arbetar för att ge våra brukare god vård och omsorg. Vi erbjuder dig ett varierande och lärorikt sommarjobb där du gör skillnad i en människas vardag.

Tjänsterna är placerade i omsorgsförvaltningens sjuksköterskeorganisation där arbete utförs både inom ordinärt och särskilt boende. Som undersköterska i sjuksköterskeorganisationen blir dina arbetsuppgifter HSL- inriktade och vi utför sjukvårdsuppgifter utifrån det kommunala ansvaret.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller studerar till sjuksköterska och har slutfört femte terminen av din utbildning. Du ska vara ansvarsfull, lojal och flexibel. Du ska även vara stresstålig, lugn, ha god samarbetsförmåga samt även kunna arbeta självständigt. Tidigare arbete med liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Du ska ha stor datavana då all dokumentation sker i Procapita samt behärska det svenska språket väl i både tal och skrift.

Körkort klass B för manuellt växlad bil är ett krav.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Rekryteringen, urval, intervjuer och tillsättning, sker löpande. Därför välkomnar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Vid nyanställning begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret, kontroll av egna uppgifter (442.3). Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Vill du beställa utdraget redan nu kan du göra det på Polisens hemsida.

 

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning, stöd och service samt resurs. I förvaltningen finns också myndighetsenheten och en stab med viktiga stödfunktioner som HR, ekonomi och IT. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Referensnummer

2022/865

Kontaktperson(er)

  • Marie Persson, 0451-267423

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga ombud nås via kommunens kontaktcenter, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: