Hässleholms kommun

Semestervikariat som sjuksköterska

Omsorgsförvaltningen, Resurs, Sjuksköterskeorganisationen

Vill du ha ett spännande och omväxlande jobb i vår hemsjukvård i sommar? Nu söker omsorgsförvaltningen i Hässleholms kommun sjuksköterskor till våra semestervikariat. 

Det här erbjuder vi dig!

I vår hemsjukvård arbetar vi i både ordinärt och särskilt boende. Vi har även en kvälls- och en nattorganisation samt en pool-verksamhet . Möjlighet till tjänstgöring finns inom alla områden. Vi har patienten i fokus, respekt för individen och kvalité som syns. Hemsjukvården kräver mycket samarbete på alla nivåer och med flera aktörer, vilket är en spännande utmaning.

Vi söker nu sommarvikarier till våra olika sjuksköterskeområden. Samtliga tjänster är på heltid och det finns både schemarader med tjänstgöring måndag- fredag och tjänster med schemalagd helgtjänstgöring var 5:e helg. 

Vi ser gärna att du kan börja på ett datum som passar både dig och oss. Vi arbetar mycket i arbetsgrupper för att utveckla vår profession och vår verksamhet. Om vi trivs med varandra kan det finnas möjlighet till fast anställning.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, där förvaltningen under året 2022 genomfört en rejäl satsning på våra Sjuksköterskor.  Medveten lönesatsning gav skjuts åt fortsatt rekrytering av legitimerad personal | Hässleholms kommun (mynewsdesk.com)   

Till Hässleholm tar du dig enkelt med både buss och tåg

Vem är du?

Du som söker ska vara leg sjuksköterska, vara ansvarsfull, lojal och flexibel. Du ska ha patienten i fokus och visa respekt för individen. Som person bör du vara stresstålig och lugn. Du behöver ha god samarbetsförmåga samt även kunna arbeta självständigt.

Då all dokumentation sker i procapita ska du ha god datavana samt behärska det svenska språket väl i både tal och skrift.

B körkort för manuellt växlad bil är ett krav

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Rekryteringen, urval, intervjuer och tillsättning, sker löpande. Därför välkomnar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Vid nyanställning begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret, kontroll av egna uppgifter (442.3). Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Vill du beställa utdraget redan nu kan du göra det på Polisens hemsida.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning, stöd och service samt resurs. I förvaltningen finns också myndighetsenheten och en stab med viktiga stödfunktioner som HR, ekonomi och IT. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Referensnummer

2022/864

Kontaktperson(er)

  • Anette Ruderstam, enhetschef, 0451-267412
  • Annika Johnsson, enhetschef, 0451-266520
  • Marie Persson, 0451-267423

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga ombud nås via kommunens kontaktcenter, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: