Hässleholms kommun

Semestervikariat som undersköterska/vårdbiträde äldreomsorg

Omsorgsförvaltningen

Som undersköterska/vårdbiträde i äldreomsorgen i Hässleholms kommun är du en del av människors vardag. Du stöttar människor att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Vi söker

För att sommarjobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år, men du behöver inte vara 18 när du söker sommarjobb. Omsorgsförvaltningen följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter om arbetsmiljö. Du behöver vara myndig för att arbeta hos oss, då det i våra verksamheter förekommer arbetsuppgifter som minderåriga inte får utföra. Vi ser också gärna att du har körkort.

Om du läser eller har läst vård- och omsorgsprogrammet eller annan liknande utbildning är det ett stort plus. Erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg är meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi vill att du ska ha en riktigt bra sommar tillsammans med oss. Därför erbjuder vi dig ett sommarjobb där du inte bara får roliga, meningsfulla och varierande arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter. Att sommarjobba hos oss är även en väg in i arbetslivet. Här finns goda möjligheter till fortsatt arbete.

Våra verksamheter finns runt om i kommunen, så det finns möjlighet att jobba i närheten av där du bor. Du får såklart en schysst lön och kollektivavtal.

För att du ska känna dig trygg och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss, ger vi dig en grundlig introduktion.

Vi erbjuder dig jobb hela sommaren. Semestervikariaten sträcker sig mellan veckorna 25-34 och har varierande sysselsättningsgrad. Arbetstiden är schemalagd och kan innebära arbete både dag, kväll, natt samt helg. I din ansökan anger du när du föredrar att arbeta.

För att du ska trivas hos oss

Du är engagerad, tar initiativ och ansvarar för uppgifter men även för arbetsgruppens helhet. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi en säker vård av god kvalitet, med människan i fokus.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift. Eftersom viss dokumentation sker i IT-system behöver du ha god digital kompetens.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Så här gör du om du är intresserad

Rekryteringen, urval, intervjuer och tillsättning, sker löpande. Därför välkomnar vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan där du bifogar ditt CV! 

Vid nyanställning begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret, kontroll av egna uppgifter (442.3). Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Vill du beställa utdraget redan nu kan du göra det på Polisens hemsida.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning, stöd och service samt resurs. I förvaltningen finns också myndighetsenheten och en stab med viktiga stödfunktioner som HR, ekonomi och IT. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Antal tjänster

80

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Timlön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Referensnummer

2022/836

Kontaktperson(er)

  • Ursula Persson, assistent, 0451-266549

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga ombud nås via kommunens kontaktcenter, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: