Hässleholms kommun

Sjuksköterska till natten

Sjuksköterskeorganisationen

Sjuksköterskeorganisationen

Är du intresserad av att få vara med om en spännande utveckling inom hemsjukvården i Hässleholms Kommun? Bli en av oss!

Det här erbjuder vi dig!

Omsorgsförvaltningen har ca 100 st sjuksköterskor fördelat på fyra chefer. Man har ett nära samarbete med varandra och alltid nära till en kollega. Sjuksköterskeorganisationen arbetar inom SÄBO, hemsjukvård, kväll och natt, FSS samt specialistfunktioner. Vi har även ett antal anställda HSL-undersköterskor.

Vår nattorganisation består av sex stycken sjuksköterskor. På nattpassen arbetar man två stycken sjuksköterskor och har då hela kommunen som arbetsområde. Nattpassen utgår från centrala Hässleholm. Vi söker nu en sjuksköterska till en nattjänst på 64% där man även är schemalagd var 3:e helg.

Arbetsuppgifterna på natten består av i hög grad punktinsatser men också att lösa akuta behov som uppstår hos våra patienter med hemsjukvård.

Hos oss får du möjlighet till utveckling i din yrkesroll som sjuksköterska. Vi har flera internutbildningar såsom sår, hygien, dokumentation, beslutsstöd, psykisk hälsa, demens, digitala system m.m. Vi arbetar mycket i arbetsgrupper för att utveckla vår profession och vår verksamhet.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, där förvaltningen under året genomfört en rejäl satsning på våra Sjuksköterskor. Medveten lönesatsning gav skjuts åt fortsatt rekrytering av legitimerad personal | Hässleholms kommun (mynewsdesk.com) 

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som tillexempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Du som söker ska vara leg. sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom Vård av äldre eller Distriktsköterska. Du har ett intresse av att lära nytt samt ha förmåga att dela med dig och lära ut till andra. Du ska vara lösningsfokuserad och se möjligheter, känna ansvar och lojalitet.

Du är lugn och stresstålig, har stor samarbetsförmåga, social kompetens, samt har förmågan att arbeta självständigt. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Du har en stor datorvana då all dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita.

Körkort klass B för manuellt växlad bil är ett krav

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy:

Vår medarbetar- och ledarpolicy | Hässleholms kommun (hassleholm.se)

Vill du vara med och påverka och utveckla framtidens hemsjukvård, så är du välkommen att söka till oss.

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister, kontroll av egna uppgifter(442,3), ska visas före anställning.

Vi tillämpar löpande intervjuer så vänta inte med din ansökan.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning, stöd och service samt resurs. I förvaltningen finns också myndighetsenheten och en stab med viktiga stödfunktioner som HR, ekonomi och IT. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-12-13

Referensnummer

2022/832

Kontaktperson(er)

  • Marie Persson, enhetschef, 0451-267423

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga ombud nås genom kommunens växel, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Uppdaterad: