Hässleholms kommun

Fibertekniker

Hässleholms Fibernät AB

Fiberverksamheten har bedrivits i Hässleholms kommun sedan 2015 och från och med den1 januari 2022 gick verksamheten över från kommunal förvaltning till aktiebolag. Vi är i ett expansivt skede där mycket fokus kommer att läggas på att få upp volymen på anslutningar i nätet.

Vi har i uppdrag att äga, utveckla och driva ett i huvudsak fiberoptiskt nät samt därmed förenlig verksamhet. I samverkan med partners tillhandahåller vi tjänster till företag, fastighetsägare, organisationer samt hushåll huvudsakligen i Hässleholms kommun. Nätet ska vara öppet för en mångfald av tjänsteleverantörer. Vårt mål är att tillgodose en god fiberinfrastruktur.

Det här erbjuder vi dig!

Du kommer att ha ett varierande arbete där du utför arbetsuppgifter som fastighetsinstallation, fibersvetsning, kabeldragning, blåsning av fiberkabel, tekniska installationer, mätning med OTDR och dB-mätare, felsökning med mera. 

Hos oss har vi stor tillit till våra medarbetare, du har eget ansvar och får ett självständigt arbete utifrån de arbetsuppgifter som ingår i jobbet. Du blir en viktig roll i produktionsavdelningen och ingår i ett produktionsteam på fyra personer som du har nära samarbete med. Din arbetsplats är på Kommendörsgatan 13 i Hässleholm. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 100 % sysselsättningsgrad och din arbetstid är mellan 8 och 17 men med möjlighet till flexibel arbetstid. 

Läs mer om oss på vår hemsida Startsida - Hässleholms fibernät (hfnab.se)

Vem är du?

Vi söker dig med minst tre års arbetslivserfarenhet inom fiber och som har vana av alla förekommande kabel- och installationsarbeten med fiber. Du har ett stort intresse för tekniken och vill gärna lära nya saker. Du gillar att träffa människor och har en god känsla för service och kundkontakt. För jobbet behövs också en förmåga att kunna arbeta självständigt men även vara drivande i uppdrag som ges.

Att utföra ett arbete med kvalitet är viktigt för dig. Du är en strukturerad och lösningsorienterad person med social kompetens och god samarbetsförmåga. Du är noggrann och har vana av att dokumentera ditt arbete, vilket kräver goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi förutsätter att du har god datorvana, administrativ förmåga och har ordning och reda. För att kunna ta dig runt i vår kommun behöver du B-körkort.

Certifiering Robust fiber och övriga relevanta certifieringar är meriterande.

Övrigt

Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi kommer att börja kalla till intervju innan ansökningstiden gått ut. 

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar, vilket innebär att den person som bäst matchar kraven erbjuds tjänsten. Välkommen med din ansökan där du bifogar ditt CV! 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidare anställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-12-16

Referensnummer

2022/828

Kontaktperson(er)

  • Henrik Olsson, produktionschef, 0451–267717

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Uppdaterad: