Hässleholms kommun

Entreprenadupphandlare till tekniska förvaltningen

Tekniska förvaltningen, Administration

Är du en erfaren upphandlare och vill bidra med din kunskap i Skånes till ytan största kommun? Just nu söker vi dig som vill bli en del av oss på tekniska förvaltningen!

Det här blir ditt uppdrag!

I tjänsten som entreprenadupphandlare kommer du få arbeta med och ansvara för att leda och genomföra kvalificerade upphandlingar inom teknisk förvaltning, inklusive ramupphandlingar och entreprenadupphandlingar. Utöver detta ger du stöd och råd till förvaltningens verksamheter i upphandlings- och avtalsfrågor, samt följer upp tecknade avtal. Du blir vår expert när det kommer till upphandlingsregelverket och du säkerställer att processerna följs.

Det här erbjuder vi dig!

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

För att bli aktuell för tjänsten behöver du vara högskoleutbildad inom juridik, ekonomi, teknik eller strategiskt inköp, alternativt vara erfaren med likvärdig kunskap och kompetens utifrån arbetsgivarens bedömning. Du ska även ha minst tre års erfarenhet av entreprenadupphandling enligt AMA, AB-04, ABT-06, ABK-09 samt ha goda kunskaper inom LOU och byggsektorns standardavtal.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande för tjänsten om du tidigare har arbetat inom en politiskt styrd organisation.

Vi efterfrågar dig som är ansvarstagande, initiativrik och kan arbeta självständigt mot gemensamt framtagna mål. Givetvis är du lyhörd, serviceinriktad och delar Hässleholm kommuns värderingar och förhållningssätt som beskrivs i Vår medarbetar- och ledarpolicy | Hässleholms kommun (hassleholm.se).

Övrigt

Intervjuer är inplanerade vecka 50 på plats eller via teams.

Om oss

Inom tekniska förvaltningen delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Hos oss arbetar idag cirka 450 personer, som bland annat ansvarar för förvaltning och drift av kommunens fastigheter, gator, parker och skog. Dessutom ingår köp och försäljning av tomtmark, projektledning samt trafiksäkerhet och parkeringsövervakning. Hos oss ingår även serviceavdelningen där måltids-, vaktmästeri, textiltvätt- och lokalvårdsverksamhet finns.

Förvaltningsadministration består av elva medarbetare som ansvarar för ekonomi, personalfrågor, inköp samt övrig intern administration för tekniska förvaltningen. Avdelningen stöttar och hjälper alla övriga avdelningar på förvaltningen.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidare anställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-12-04

Referensnummer

2022/812

Kontaktperson(er)

  • Tobias Oscarsson, 0451-266035

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga ombud nås via kommunens kontaktcenter, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Uppdaterad: