Hässleholms kommun

Gymnasielärare i svenska/SvA till Barn- och Fritidsprogrammet

Barn- och utbildningsförvaltningen, Jacobsskolan

Det här erbjuder vi dig!

Du kommer att undervisa i svenska och ingå i ett arbetslag som består av ämneslärare, lärarassistenter och annan pedagogisk personal. I din roll kommer du att undervisa i små undervisningsgrupper med elever som kräver olika typer av anpassningar i sin undervisning och där det blir extra viktigt med en god struktur och planering utifrån ett pedagogiskt perspektiv. 

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du kommer att undervisa och handleda våra elever inom svenska samt svenska som andraspråk. Har du erfarenhet sedan tidigare av undervisning på gymnasiet ses det som meriterande. 

Som person ser vi att du är strukturerad, kreativ samt har förmågan att entusiasmera eleverna och strävar efter att skapa en positiv lärmiljö. Vi förväntar oss att du har goda IT- kunskaper.

Då du kommer att ingå i ett arbetslag ser vi det som en självklarhet att du ser dina kollegor som en tillgång och att du ser samarbete som en naturlig del i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för uppdraget. 

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Vi kommer att arbeta med löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan!

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Vi arbetar i nyrenoverade lokaler och erbjuder följande program: barn- och fritid, bygg- och anläggning, el- och energi, fordon- och transport, industriteknik, restaurang- och livsmedel, vård- och omsorg samt alla introduktionsprogram. Skolan har ett gott samarbete med arbetslivet genom konstruktiva programråd. Vi är också engagerade i såväl Teknikcollege som Vård- och omsorgscollege.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidare anställning
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-12-05

Referensnummer

2022/793

Kontaktperson(er)

  • Elin Tillawi, 0451-268422

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga ombud nås via kommunens kontaktcenter, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Uppdaterad: