Hässleholms kommun

Grundskollärare i spanska till Vannarödsskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen, Vannarödsskolan

Vad erbjuder vi?

Nu har du möjlighet att jobba som lärare i spanska i årskurs 6-9 på Vannarödsskolan i Sösdala. Du kommer ha nära samarbete med dina kolleger, ni planerar, bedömer och utvärderar arbete tillsammans. Ni arbetar med att utveckla undervisningen för ökad måluppfyllelse för eleverna. Med utgångspunkt i vår gemensamma pedagogiska helhetsidé arbetar vi tillsammans kring ledning och stimulans, extra anpassning och särskilt stöd.

I arbetet ingår planering, utvärdering och dokumentation samt ansvar för övriga uppgifter som ingår i läraryrket. Dokumentation och kontakt med vårdnadshavare och elever sker via SchoolSoft.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i spanska för elever i årskurs 6-9. Intresse eller erfarenhet av specialpedagogiskt arbete, tillgänglig lärmiljö och genrepedagogik är önskvärt. Utbildning kring neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och barn i behov av särskilt stöd är meriterande.

Som person ser vi gärna att du är engagerad i att vägleda eleverna till goda resultat och hjälpa dem att träna och utveckla sina förmågor. Vi ser att du är tydlig och strukturerad i ditt pedagogiska arbete med eleverna. Du bidrar till ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen och är bra på att samarbeta och skapa goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare.

Du är väl förankrad i skolans styrdokument och deltar aktivt i det pedagogiska utvecklingsarbetet och de kollegiala lärandeprocesserna samt skapar förutsättningar för varje elevs lärande och utveckling.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

I Sösdala ligger lugna Vannarödsskolan, på gångavstånd från tågstationen med goda kommunikationsmöjligheter till andra orter i Skåne. På Vannarödsskolan lägger vi stor vikt vid att alla ska ha möjlighet att utvecklas efter sin förmåga. Tillsammans skapar vi en gynnsam, kreativ miljö där eleverna ständigt blir utmanade och kan utveckla sina kunskaper.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidare anställning
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2023-01-09

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-12-16

Referensnummer

2022/790

Kontaktperson(er)

  • Lena Ljungvall, 0451-267000

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Uppdaterad: