Hässleholms kommun

Fysioterapeuter

Omsorgsförvaltningen, Resurs, Rehabenheten

Drivs du av att hjälpa andra och har stor respekt för den enskilda människan? Drivs du av ett utvecklande arbete där du får möjlighet att vara med och påverka? Då har vi jobbet för dig!

Det här erbjuder vi dig!

Inom omsorgsförvaltningens rehabiliteringsenhet arbetar totalt 28 arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster samt 6 rehabiliteringsassistenter. Rehabiliteringsenheten leds av två enhetschefer och medarbetarna utgår från fem arbetsplatser varav fyra är i centrala Hässleholm och en i Tyringe. Vi söker nu fysioterapeuter till vårt gäng. 

Vårt totala uppdrag riktar sig mot tolv olika geografiska områden i Hässleholms kommun. Uppdragen är delat mellan ordinärt boende och särskilt boende samt mot FSS. 

Som klinisk fysioterapeut/sjukgymnast hos oss arbetar du med bedömning åtgärder och uppföljningar utifrån rehabilitering och habilitering. Arbetet innebär även förskrivning av olika medicintekniska produkter samt handledning kring fysioterapeutiska interventioner. Du kommer i ditt dagliga arbete ha dialog med olika professioner så som sjuksköterska, biståndshandläggare, samordnare och vårdpersonal. Du har även kontakt med kollegor inom regionen via digitalt system ”Mina Planer”. Rehabiliteringsenheten träffas gemensamt på APT och utöver det har vi även professionsmöten där respektive profession arbetar för att hjälpas åt att utveckla varandra och verksamheten.

Vi verkar för en god arbetsmiljö, att du ska känna arbetsglädje och trivas hos oss. För oss är det självklart att vi stöttar varandra och enhetscheferna finns som stöd. Du erbjuds utvecklingsmöjligheter inom professionen och vid nyanställning använder vi oss av mentorer som vägleder dig i ditt arbete. Just nu håller vi på att ta fram en introduktionsplan som sträcker sig över dina första fem år hos oss. Vi vill att du ska känna dig välkommen och få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, och där finns stora möjligheter för dig att påverka dit arbetssätt.

Vi erbjuder nu två tillsvidaretjänster på heltid i ett härligt gäng som är kompetenta, kreativa och beredda att ta hand om dig som ny kollega.

Arbetet är förlagt måndag- fredag mellan 8-17 med möjlighet till flextid.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, där förvaltningen under året genomfört en rejäl satsning på vår legitimerade personal. Medveten lönesatsning gav skjuts åt fortsatt rekrytering av legitimerad personal | Hässleholms kommun (mynewsdesk.com) 

Till Hässleholm pendlar du enkelt med både buss och tåg.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar. 

Vem är du?

Vi söker dig som är fysioterapeut/sjukgymnast som gillar ett omväxlande självständigt arbete och har en hög samarbets- och problemlösningsförmåga. Som person ser du positivt på tillvaron och gillar att bidra och arbeta tillsammans över professionsgränserna. Du är lösningsfokuserad, har stor respekt för den enskilda människan och drivs av att hjälpa andra. Du trivs med att arbeta i team, samtidigt som du känner stort ansvar för din egen insats och för dina patienter. Det är meriterade om du har erfarenhet av liknande arbete.

Då arbetet innehåller en del dokumentation krävs det god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

B-körkort för manuellt växlad bil är en förutsättning för arbetet.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i  vår Medarbetar- och ledarpolicy.  

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister, kontroll av egna uppgifter (442.3), ska uppvisas före anställning.

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan!

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning, stöd och service samt resurs. I förvaltningen finns också myndighetsenheten och en stab med viktiga stödfunktioner som HR, ekonomi och IT. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2023-01-31 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-01-02

Referensnummer

2022/711

Kontaktperson(er)

  • Veronica Ivansson, 0451-266261
  • Jenny Jönsson, 0451-266255

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga ombud nås genom kommunens kontaktcenter, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Uppdaterad: