Hässleholms kommun

Timvikarier till Rektorsområde 3

Barn- och utbildningsförvaltningen, Rektorsområde 3

Det här erbjuder vi dig!

Som timvikarie hos oss i Rektorsområde 3 (Finja skola, Röke skola och Västra Torups skola med tillhörande fritidshem kan du med kort varsel ringas in för vikariat vid ordinarie personals frånvaro. Uppdragen och placering kan variera utifrån behov och din kunskap och erfarenhet. 

Att arbeta som timvikarie hos oss är ett spännande, omväxlande och lärorikt arbete där du får förmånen att arbeta med underbara elever och erfarna medarbetare. Du kommer vara delaktig i att bedriva pedagogiskt arbete enligt läroplanen och stödjer elevers utveckling och lärande. 

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och aktiviteter genom kommunens personalförening.

Vem är du?

Vi ser att du har minst avslutad gymnasialutbildning och gärna tidigare erfarenhet av arbete i skolans verksamheter. 
 
Vi söker dig som värnar om människans lika värde, respekt för varje individ och som ser olikheter som en tillgång, för såväl stora som små individer. Då arbetet innebär att du kommer att placeras i olika arbetslag behöver du vara flexibel, lyhörd, samarbetsvillig och ha förmågan att ta egna initiativ. Din insats är viktig för såväl eleverna som personalen på skolan. 

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Anställningsformen är intermittent timanställning vilket innebär att du kan få arbeta både enstaka dagar och kortare sammanhängande perioder.

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Skolorna i Finja, Röke och Västra Torup kommer från årsskiftet att ingå i ett större rektorsområde tillsammans med Tyringe skola, vilket ger goda möjligheter till samarbete och utveckling i spännande uppdrag.

Finja skola är en liten landsbygdsskola belägen i Finja ca 5 km utanför centrala Hässleholm. Skolans verksamhet omfattar förskoleklass, årskurs 1-6, och fritidshem. Pedagoger med olika kompetenser och arbetsuppgifter samarbetar i arbetslag för att ge eleverna bästa möjliga lärandemiljö.

Röke skola är en byskola och har ett fantastiskt läge med närhet till naturen, vilket är en stor tillgång för elevernas utveckling och lärande. Vi är en F-6 skola med ca 80 elever och ett fritidshem.

Västra Torups skola är en mysig liten byskola på landet. Skolan ligger i byn V.Torup ca 7 km väster om Tyringe centralort. Vi har elever från förskoleklass till skolår 3. Skolan har natur- och miljöprofil och är Grön Flagg-certifierad. Vi jobbar i team med eleven i centrum.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Omfattning: Deltid
Lön: Timlön
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-12-22

Referensnummer

2022/682

Kontaktperson(er)

  • Anette Lindblom, 0451-267916

Facklig(a) företrädare

  • Fackliga ombud nås via kommunens kontaktcenter, 0451-267000

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Uppdaterad: