Kontakta kommunen:

Hässleholms kommun

Stadshuset
281 80 Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

Organisationsnr: 212000-0985

Kontakta:

Tillväxtavdelningen

Besöksadress:

Stadshuset, Nytorget 1, Hässleholm

 

Postadress:
Hässleholms kommun
Kommunledningsförvaltningen
Tillväxtavdelningen
281 80 Hässleholm

 

Tillväxtchef

Stefan Larsson

Telefon: 0451-26 72 25

Näringslivsutvecklare

Pia Sandell

Telefon: 0451-26 65 27


Skicka meddelande till

Nätverk och mötesplatser

Vi vill skapa nya mötesplatser och utveckla de befintliga. Vi vill ge dig som företagare och entreprenör bra platser att mötas på där du kan utbyta erfarenheter och skapa affärer.

Engagerade företag

I Hässleholms kommun finns en stark företagskultur och med det flera bra nätverk. De olika företagsföreningarna har förgreningar i tätorterna. Representanter från företagsföreningarna är engagerade i vårt näringslivsråd.

Näringslivsfrukost

Den största mötesplatsen i Hässleholm för företag, entreprenörer och andra beslutsfattare.

I kombination med en trevlig frukost bjuder vi på spännande föreläsningar och andra evenemang. Du och dina medarbetare ges tillfälle att nätverka och skapa nya kontakter.


Nästa Näringslivsfrukost i Hässleholm


Norra Station med Business Class

Norra station i Hässleholm är mötesplatsen där entreprenörskap, företagande och utbildning står i centrum. Här möts studenter och företagare med bara ett par minuter från järnvägsstationen. Olika nivåer av utbildningar, företagshotell, restauranger och konferensmöjligheter erbjuds här - mitt i centrala Hässleholm.


På Norra Station finns också Business Class - en öppen entreprenörsmiljö där företagare kan mötas och träffa nya kunder och samarbetspartners. Här ordnas olika event, workshops, nätverksträffar och föreläsningar.Näringslivsråd

Hässleholms kommuns bjuder kontinuerligt in Hässleholms företagarföreningar till näringslivsråd. Syftet med näringslivsrådet är Informationsöverföring, att lyfta prioriterade frågeställningar hos företagsorganisationer, utgöra remissinstans för planer och aktiviteter samt föreslå och initiera nya strategiska projekt.​


Nedanstående företagarföreningar bjuds in:Sidan uppdaterades