Hässleholms kommun

Hässleholms kommun

Stadshuset

281 80 Hässleholm

Växel: 0451‑26 70 00

Kontakta

Mark- och exploateringsavdelningen

Besöksadress:

Bokebergsgatan 5, Hässleholm


Postadress:
Hässleholms kommun
Tekniska förvaltningen
281 80 Hässleholm

Telefon: 0451‑26 82 53

Avslutade markanvisnings-tävlingar

Kirurgen 6

Hässleholms kommun inbjuder härmed till markanvisningstävling för bostadsbebyggelse inom fastigheten Kirurgen 6. Fastigheten ligger centralt i Tyringe med närhet till service, handel och järnvägsstation. Mer information finns i nedanstående länkar.

Björnen 4 och Muraren 10

Markanvisningsområdet ligger i ett stationsnära läge i Hässleholms centrum i närhet till både handel och service med direkt anslutning till Hässleholms hembygdspark. Mer information finns på nedanstående länkar.

Björklunda

Området Björklunda ligger centralt i södra Hässleholm med gångavstånd till natur, centrum och Resecentrum. Områdets unika placering ger platsen goda förutsättningar för en attraktiv boendemiljö i Hässleholm – en stad som växer och kommer att få en allt viktigare position som nationell knutpunkt.

Del av Vanneberga 2:80

Hässleholm kommun inbjuder härmed till markanvisningstävling för bostadsbebyggelse inom område på fastigheten Vanneberga 2:80. Området ligger i Furutorps strövområde i Vinslöv med närhet till service, handel och järnvägsstation. Mer information finns i nedanstående länkar.

Sidan uppdaterades