Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

HUMOR

 • Ingen giltig användare vald.
 • Ingen giltig användare vald.

Välkommen till HUMORs hemsida!

Fritidsföreningen HUMOR är en personalförening för de som är anställda av Hässleholms kommun, förtroendevalda och dess pensionärer. Genom ditt medlemskap i HUMOR som kostar 100 kr, får du olika medlemsförmåner. Föreningens målsättning och uppgift är att på bästa möjliga sätt positivt påverka de anställdas trivsel, välbefinnande, hälsa och möjlighet till rekreation.


HUMORs kontaktpersoner

Kontaktpersoner för HUMOR informerar om föreningens olika arrangemang, aktiviteter, subventioner och ansvarar för försäljning av medlemskap. Årsavgift för HUMORs medlemskort är endast 100 kr och betalas kontant eller med swish. Läs mer under rubrik "Kontaktpersoner" för att se vilka kontaktpersoner som säljer HUMOR-kort.


Du kan betala med swish när du köper ditt HUMOR-kort!


NYHET FRÅN HUMOR 2021!

Nu är det dags att presentera en stor nyhet från Humor! Från och med den 1 januari 2021 kommer vi ha en egen HUMOR-app för smartphones! Denna kommer att ersätta de fysiska medlemskorten.

I appen kommer du att kunna hitta nyheter och information från Humor, enkelt se vilka rabatter du har och anmäla dig till våra aktiviteter och resor. Allt direkt i din mobiltelefon!
Cardskipper är en app som är gjord just för föreningar och organisationer som Humor. Genom att ha en egen Humor-app får vi möjligheten att kommunicera direkt med er medlemmar utan att trängas i flödet på sociala medier.

Vi kommer självklart att fortsätta att använda våra sociala medier och intranätet precis som innan, så om du inte kan eller vill ladda ned appen kan du ta del av Humors utbud precis som vanligt!

Som ny användare av appen och för att köpa medlemskap för 2021 kontaktar du någon av våra kontaktpersoner som hjälper dig. När du är registrerad kommer länk till din mejl. Klicka på länken och följ instruktionerna för att registrera dig som användare. Om du inte får något mail kontaktar du Humor så hjälper vi dig.

Om du har några övriga frågor eller funderingar kring Cardskipper kan du skicka ett mail till humor@hassleholm.se eller ringa 0451-26 81 82.

Nyheter

 • Elite Hotels of Sweden

  Privaterbjudande 25 % rabatt till dig som är HUMOR-medlem. Du får rabatt på både helger och lov. Erbjudandet gäller på Elite Hotels ordinarie dagspris under 2021 och i mån av plats.Läs mer Elite Hotel...PDF (pdf, 237 kB) Läs mer »

  Publicerat den:


 • Välkomna till HUMORs årsmöte onsdagen den 24 mars 2021

  Medlemmar i HUMOR kallas härmed till ordinarie årsmöte för verksamhetsåret 2020. Tid : Onsdagen den 24 mars 2021 klockan 17.00Plats : Teams möte Anmälan till humor@hassleholm.se Välkomna!  /HUMORs styrel... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Restaurang The Bishops Arms

  The Bishops Arms i Hässleholm erbjuder Humormedlemmar 10 % på all mat mot uppvisandet av medlemskort för 2021 i appen Cardskipper.
  Gäller ej Take Away.
  Erbjudandet gäller from 2021-02-09.
  Läs mer The Bis...PDF (pdf, 226 kB) Läs mer »

  Publicerat den:


 • Biobiljetter - med anledning av Coronapandemin

  De biobiljetter som har ett utgångsdatum mellan den 18 mars 2020 och den 31 januari 2021 förlängs till den 30 april 2021. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Ramsvik Stugby & Camping - mysiga stugor vid havet

  Ramsvik är ett paradis för både vuxna och barn. Vandra, paddla, fiska. Bada, lek och njut. Sen sover ni gott i mysiga stugor, med havet som granne. I restaurangen äter ni god mat med lokala råvaror oc... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Erbjudande från Lobbybaren och Statt i Hässleholm

  Lobbybaren erbjuder HUMORs medlemmar 10 % på mat och alkoholfri dryck vid uppvisande av medlemskort. Statt Hässleholm erbjuder HUMORs medlemmar 10 % på boende.Läs mer Lobbybaren och StattPDF (pdf, 195 kB) Läs mer »

  Publicerat den:


 • Erbjudande från Fitness24Seven

  Träna ett år för endast 2 295 kronor. Ditt medlemskap ger dig tillgång till alla våra gym, i alla länder, dygnet runt och
  inkluderar alla våra gruppträningspass. Ordinarie pris för årskort är 3145 kr.
  L... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Erbjudande från HUMOR tillsammans med HälsoOasen i Hässleholm

  I samarbete med HälsoOasen i Hässleholm erbjuder vi alla medlemmar rabatt på SPA-paket på HälsoOasen. Tillsammans subventionerar vi 20 % till HUMOR-medlem.Läs mer HälsoOasenPDF (pdf, 117 kB) Läs mer »

  Publicerat den:


 • Erbjudande från Specsavers Optik Hässleholm

  Specsavers Optik i Hässleholm erbjuder HUMOR-medlemmar gratis synundersökning vid köp av glasögon, (tryckmätning och ögonbottenfotografering ingår), 10 % rabatt på linssortiment (kontaktlinser och lin... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Erbjudande på INTERSPORT och SPORTRINGEN i Hässleholm

  I samarbete med Intersport och Sportringen i Hässleholm erbjuder vi alla medlemmar rabatt på aktivitetsskor. Tillsammans subventionerar vi 20 %.Läs mer Instersport/SportringenPDF (pdf, 136 kB) Läs mer »

  Publicerat den: 

Sidan uppdaterades

Kommentarer
Stängd för fler kommentarer