Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

HUMOR

 • Ingen giltig användare vald.
 • Ingen giltig användare vald.

Välkommen till HUMORs hemsida!

Fritidsföreningen HUMOR är en personalförening för de som är anställda av Hässleholms kommun, förtroendevalda och dess pensionärer. Genom ditt medlemskap i HUMOR som kostar 100 kr, får du olika medlemsförmåner. Föreningens målsättning och uppgift är att på bästa möjliga sätt positivt påverka de anställdas trivsel, välbefinnande, hälsa och möjlighet till rekreation.


HUMORs kontaktpersoner

Kontaktpersoner för HUMOR informerar om föreningens olika arrangemang, aktiviteter, subventioner och ansvarar för försäljning av medlemskap. Årsavgift för HUMORs medlemskort är endast 100 kr och betalas med swish. Läs mer under rubrik "Kontaktpersoner" för att se vilka kontaktpersoner som säljer HUMOR-kort.


NYHET FRÅN HUMOR 2021!

Nu är det dags att presentera en stor nyhet från Humor! Från och med den 1 januari 2021 kommer vi ha en egen HUMOR-app för smartphones! Denna kommer att ersätta de fysiska medlemskorten.

I appen kommer du att kunna hitta nyheter och information från Humor, enkelt se vilka rabatter du har och anmäla dig till våra aktiviteter och resor. Allt direkt i din mobiltelefon!
Cardskipper är en app som är gjord just för föreningar och organisationer som Humor. Genom att ha en egen Humor-app får vi möjligheten att kommunicera direkt med er medlemmar utan att trängas i flödet på sociala medier.

Vi kommer självklart att fortsätta att använda våra sociala medier och intranätet precis som innan, så om du inte kan eller vill ladda ned appen kan du ta del av Humors utbud precis som vanligt!

Som ny användare av appen och för att köpa medlemskap för 2021 kontaktar du någon av våra kontaktpersoner som hjälper dig. När du är registrerad kommer länk till din mejl. Klicka på länken och följ instruktionerna för att registrera dig som användare. Om du inte får något mail kontaktar du Humor så hjälper vi dig.

Om du har några övriga frågor eller funderingar kring Cardskipper kan du skicka ett mail till humor@hassleholm.se eller ringa 0451-26 81 82.

Nyheter

 • Active Quiz - RM i Tipspromend

  Active Quiz resultat vecka 2.
  Glöm inte att svara på lite frågor när ni ändå är ute och promenerar för att få upp HUMOR i resultatlistan. 😏
  All information finns under www.activequiz.se/rmlänk till annan webbplats
  Lycka till!
  Se... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Leta checkpoints och upptäck din närmiljö med Hittaut 22 april - 31 oktober

  Hittaut är en populär form av fysisk aktivitet där du med hjälp av karta letar checkpoints i din omgivning. Vid varje checkpoint finns en kod som du registrerar på ditt konto. Alla kan delta utifrån s... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Hej alla glada golfare!

  Lördagen den 5 juni klockan 12:00 kommer årets klubbmästerskap i golf att gå av stapeln på Skyrups GK. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Active Quiz - Riksmästerskapen i Tipspromenad 2021

  Fina HUMOR-medlemmar, glöm inte att registrera er i Active Quiz-appen när ni är ute och promenerar! Vi måste visa oss starka i vårens RM i tipspromenad!https:www.activequiz.se/rm Läs mer »

  Publicerat den:


 • ACTIVE QUIZ
  Riksmästerskapen i Tipspromenad 2021 med start måndagen den 12 april

  Forskningen kring vikten av vardagsrörelse och fysisk aktivitet är ännu viktigare än någonsin. Dessutom är vikten av socialt umgänge i dessa utmanande tider också mycket viktigt. Vi slår ihop två vikt... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Träning på MyMOWO

  MyMOWO har ett brett utbud av träningspass och träningsformer anpassade för att utföras på jobbet, hemma eller på resan. Du kan använda tjänsten oavsett tidigare träningsbakgrund. Du har dygnet-runt-t... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Cykeltur 23 maj med korvgrillning och utlottning av en cykel

  Följ med på HUMORs cykeltur med start från Hässleholm till Vinslövssjön t o r söndagen den 23 maj. I deltagaravgiften 50 kronor ingår utlottning av en cykel (presentkort av värde 5 000 kronor) + HUMOR... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Elite Hotels of Sweden

  Privaterbjudande 25 % rabatt till dig som är HUMOR-medlem. Du får rabatt på både helger och lov. Erbjudandet gäller på Elite Hotels ordinarie dagspris under 2021 och i mån av plats.Läs mer Elite Hotel...PDF (pdf, 237 kB) Läs mer »

  Publicerat den:


 • Restaurang The Bishops Arms

  The Bishops Arms i Hässleholm erbjuder Humormedlemmar 10 % på all mat mot uppvisandet av medlemskort för 2021 i appen Cardskipper.
  Gäller ej Take Away.
  Erbjudandet gäller from 2021-02-09.
  Läs mer The Bis...PDF (pdf, 226 kB) Läs mer »

  Publicerat den:


 • Biobiljetter - med anledning av Coronapandemin

  De biobiljetter som har ett utgångsdatum mellan den 18 mars 2020 och den 31 januari 2021 förlängs till den 30 april 2021. Läs mer »

  Publicerat den: 

Sidan uppdaterades

Kommentarer
Stängd för fler kommentarer