Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

Postadress

Hässleholms kommun

Stadshuset
281 80 Hässleholm

Stationsorter

Ballingslöv, Hästveda, Vittsjö, Sösdala, Vinslöv, Tyringe och Bjärnum är orter som passar för dig som vill bo nära naturen, men ändå ha tillgång till bekvämligheter. Du pendlar enkelt till och från orterna med tåget.

Ballingslöv

Ballingslöv är en liten men aktiv by som ligger cirka en mil norr om Hässleholm. I tätorten Ballingslöv bor ungefär 300 invånare. 

 

Läs mer om utbudet i Ballingslöv.

 

Hästveda

Hästveda ligger naturskönt i gränslandet mellan Skåne och Småland, cirka två mil norr om Hässleholm. I tätorten bor det ungefär 1 600 invånare.

Läs mer om utbudet i Hästveda.

 

Sösdala

Sösdala med sina cirka 1700 invånare ligger i södra delen av Hässleholms kommun. Orten ligger i skogrika trakter och är känd för sin vackra natur med tydliga spår efter forna vulkaner.

 

Läs mer om utbudet i Sösdala.


Vittsjö

Vittsjö är ett samhälle norr om Hässleholm som ligger vackert beläget vid flera sjöar och nära till skogen. Det bor cirka 2 600 invånare i Vittsjö och orten är känd som turist- och rekreationsort.


Läs mer om utbudet i Vittsjö.

 

Vinslöv

Utmed väg 21, mellan Hässleholm och Kristianstad, hittar du Vinslöv. Samhället med cirka 4000 invånare och ett myllrande föreningsliv har under lång tid haft ett
pågatågsstopp utmed Skånebanan.

 

Läs mer om utbudet i Vinslöv

 

Tyringe

I den västra delen av vår kommun, omgärdat av härliga backar och stora strövområden, hittar du Tyringe. Orten har cirka 4600 invånare och är känd som kurort och hockeysamhälle.

 

Läs mer om utbudet i Tyringe

 

Bjärnum

Bjärnum, norr om Hässleholm utmed väg 117, är en ort med ungefär 2700 invånare. Byn är känd för sina gamla möbelsnickerier och sin trävaruhandel.

 

Läs mer om utbudet i Bjärnum

Sidan uppdaterades