Hässleholms kommun

Uppleva och göra

Vi vill veta vad du tycker om vandringslederna på Hovdala

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för drift och utveckling av vandringslederna på Hovdala vandringscentrum. Vi vill veta vad du tycker om service och faciliteter ute i fält samt vilken typ av informationsmaterial som är viktigt för dig. Välkommen att bidra med dina synpunkter och idéer i en enkät under sommaren.

Ett par vandrar över en vidsträckt hed med sjön i bakgrunden

Vandring över vackra Äspehöjden på Hovdala vandringscentrum. Foto: LWimages

Var med och bidra

Brukar du gå på vandring, grilla eller övernatta på Hovdala? Har du använt kartorna och vår information på webben? Kanske har du erfarenheter som du vill dela med dig av till oss?

Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar bland annat med att se till att kommunens vandringsleder och strövområden är välkomnande och håller en hög kvalitet samt att det finns kartor och rätt information till din hjälp. Det är viktigt för oss att veta vad du tycker. Dina erfarenheter och synpunkter hjälper oss vidare i utvecklingen av det rörliga friluftslivet.

Vill du vara med och bidra svarar du på några frågor i en enkät. Som tack kan du vara med i utlottningen av ett enkelt vandringspaket, och du behöver då lämna namn och kontaktuppgifter.

Här hittar du enkäten

Du svarar på enkäten digitalt via länkarna nedan. På Hovdala kan du med din mobiltelefon scanna en QR-kod som du hittar på informationstavlorna vid slottets parkering, porttornet samt Boketorp.

Enkäten består av nio frågor med svarsalternativ. Det finns också möjlighet att lämna egna kommentarer som fritext. Det finns både en svensk och en engelsk version. Du kan svara på frågorna innan den 15 september.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: