Hässleholms kommun

Omsorg och stöd

Ny förvaltningschef till omsorgsförvaltningen i Hässleholms kommun

Annette Viksten Åhl blir ny förvaltningschef för omsorgsförvaltningen i Hässleholms kommun. Det beslutade kommunstyrelsens arbetsutskott på ett sammanträde under onsdagsförmiddagen.

Porträttbild av medelålders kvinna

Annette Viksten Åhl, ny förvaltningschef för omsorgsförvaltningen. Foto Mikael Renström.

Annette Viksten Åhl ser med glädje och stolthet fram emot att anta detta nya uppdrag.

- Det känns väldigt roligt och hedervärt att få möjlighet att gå in i uppdraget som förvaltningschef för omsorgsförvaltningen. Jag hoppas att jag kan förvalta detta uppdrag på ett bra sätt tillsammans med kollegor och medarbetare, säger Annette.

Beslutet att tacka ja till tjänsten grundades på de positiva intryck Annette fått under rekryteringsprocessen.

- Under rekryteringsperioden har jag blivit väl emottagen, mött många positiva och vänliga personer och fått en bra känsla för Hässleholms kommun. Jag upplever också att Hässleholms kommun vill utvecklas och har ett intresse av de frågeställningar som berör omsorgsförvaltningen. Dessutom har jag upptäckt att Hässleholm är ett väldigt fint ställe i Skåne med vacker natur och fina omgivningar, fortsätter Annette.

Med drygt sex års erfarenhet som förvaltningschef på socialförvaltningen i Gällivare kommun ser Annette fram emot att använda sina kunskaper och erfarenheter inom området. Hon har arbetat med frågor som rör omsorgsförvaltningen och hoppas kunna bidra till att utveckla verksamheten ytterligare.

- Jag bor idag i norra Sverige i Gällivare kommun. Valet att flytta genom nästan hela landet till Hässleholm är väl genomtänkt. Mitt största intresse på fritiden är hästar, vilket har tagit mig till Skåne regelbundet under flera år. Tanken på att faktiskt flytta till Skåne har vuxit fram över tid och blir nu äntligen verklighet. Nu är det dags att packa ner både mina tillhörigheter och mina hästar för att flytta till Hässleholm.

Annette Viksten Åhl tillträder den 9 september.

- Med lång och gedigen ledarerfarenhet från både offentlig verksamhet och näringsliv är Annette en erfaren och pålitlig ledare. Vi är övertygade om att hon kommer att driva och utveckla vår omsorgsförvaltning framgångsrikt, säger kommundirektör Ulf Bengtsson.

Framtiden i Hässleholms kommun ser ljus ut, och Annette ser fram emot att börja sitt nya arbete.

- Det känns så spännande och roligt att få möta alla människor jag ska arbeta med. Jag ser verkligen fram emot att sätta mig in i verksamheten och ta mig an uppdraget tillsammans med dem.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: