Hässleholms kommun

Jobb och arbetsmarknad

Glad midsommar från En renare kommun

Deltagarna i aktiviteten En renare kommun som anordnas av Tekniska Förvaltningen Gata/Park tillsammans med Arbetsmarknadsenheten, har i veckan gjort 2 midsommarstänger av återbrukat material som skulle slängas. Stängerna har placerats i Ljungdalarondellen.

Dummybild

Bildbeskrivning: Bilderna visar återbrukat material som stängerna är gjorda av, samt midsommarstång placerad i Ljungdalarondellen . Fotograf Annika Johansson

En renare kommun får man prova på arbetsuppgifter, bland annat yttre städ, renhållning och renovering av parkbänkar runt om i Hässleholms kommun. Man är mycket utomhus och handledare finns alltid nära tillhands och stöttar. Syftet är att arbetsträna, språkträna och få stöttning för att komma närmare arbetsmarknaden samtidigt göra nytta för kommunen och dess invånare.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: