Hässleholms kommun

Uppleva och göra

Idag öppnar friluftsbadet i Vinslöv

Sommarlovet börjar snart och i vanlig ordning öppnar vi upp ”Frillan-badet” i Vinslöv för en ny härlig badsäsong. Från och med idag, måndagen den 3 juni, hälsar vi besökare välkomna för avkopplande bad och sköna träningspass.

Många badar i utomhusbassängen för allmänheten i Vinslöv.

Populärt besöksmål på sommaren

Kommunens enda friluftsbad hittar du i Vinslöv, en dryg mil öster om Hässleholm och nästan mitt i byn. Från och med idag, den 3 juni, är det dags att välkomna sommarens alla badgäster igen!

Här finns en pool för de allra minsta barnen, en 25-metersbassäng och stora gräsytor perfekt för sommarhäng med picknickkorgen. Det finns också en kiosk om du blir sugen på glass, godis eller något kallt att dricka.

Öppet från juni till augusti

Badet har öppet hela sommaren, utom midsommarafton och midsommardagen. Vissa morgnar erbjuds motionssim.

På vår webbplats hittar du just nu bara öppettiderna för sommarens första två veckor. Under perioden den 13-27 juni (måndag-torsdag) är sommarsimskolan igång och öppettiderna för allmänheten justeras något. Sista dag för anmälan till simskolan är den 3 juni (läs: idag) och när vi vet hur många som anmält sig kan vi informera om öppettiderna även för dessa veckor.

Resten av sommaren kommer badet ha ordinarie öppettider.

Öppettider, priser, anmälan till simskolan och övrig information

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: