Hässleholms kommun

Uppleva och göra

Nytt gratis sommarcamp för barn och unga ute i kransorterna

Sommarens nyhet - Minicamp! Campet är för dig född 2009-2014 och pågår i tre dagar under två veckor i augusti ute i fem av kommunens kransorter. Var med och delta i roliga fritidsaktiviteter utomhus - helt gratis!

Då Fritidscamp varit så populärt de senaste åren, vill vi gärna ta vidare konceptet i ett mindre format ut till kransorterna", säger Marcus Magnusson, arbetsledare på Ung fritid och Mötesplats Ljungdala. "På så sätt får ännu fler barn och unga runt om i kommunen möjligheten att delta i fritidsaktiviteter och träffa nya vänner under sommarlovet. Att dessutom kunna erbjuda ett gratis camp känns jättebra.

Datum, platser och akiviteter

Campet äger rum måndag till onsdag mellan kl. 10:00-15:00 i Bjärnum och Sösdala under vecka 32, samt i Tyringe, Hästveda och Vinslöv under vecka 33.

Under campet kommer du få prova på blandade aktiviteter - allt från kreativt skapande till NERF, idrott, sport och friluftsliv.

Anmälan

Vill du vara med och delta? Sista dag att skicka in anmälan till Minicamp är den 30 juni! Mer information hittar du på www.hassleholm.se/minicamp Länk till annan webbplats.

Arrangör och sponsor

Minicamp arrangeras av Ung fritid på kultur- och fritidsförvaltningen. Sponsor i år är Sparbanken Skåne.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: