Hässleholms kommun

Uppleva och göra

Nu kan du hyra skridskor i ishallen

Vill du åka skridskor i ishallen men saknar egna? Nu har vi lösningen! I Österås ishall finns möjligheten att hyra skridskor under tiderna för allmänhetens åkning. Har du egna skridskor som behöver skarpare skenor kan du också lämna in dom i ishallen för en slipning.

Dummybild

Både hyra och slipa

I Österås ishall kan du nu, med start den 11 september, hyra skridskor på de tider som erbjuds för allmänhetens åkning. Det finns skridskor för både barn och vuxen i storlekarna 25-45 och det kommer att kosta 50 kronor per par.

Har du egna skridskor där skenorna börjar bli tröga kan du lämna in dom för slipning hos oss för samma pris som en skridskohyra.

Du betalar enkelt med Swish i ishallen på samma sätt som med entréavgifterna.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: