Hässleholms kommun

Omsorg och stöd

Nu inviger vi Familjens Hus T4

Fredag den 8 september klockan 10 är det dags för invigning av Familjens Hus T4 på Wendesvägen 4 a. Dagen startar med bandklippning och invigningstal och fortsätter med blandade aktiviter för hela familjen fram till klockan 15.

Ett foto som visar ett avlångt gult hus vid en grön gräsplan.

Familjens Hus T4 i nya lokaler på Wendesvägen 4 a i Hässleholm

Underhållning och visning av lokalerna

Under dagen bjuds det på ansiktsmålning, fiskedamm, besök av Pippi och Prussiluskan och visning av de nya lokalerna. Har vi tur kommer även polisen, räddningstjänsten, ambulansen och sopbilen förbi och hälsar. Alla besökare bjuds på fika.

- Vi är så glada för de nya fräscha lokalerna som är större och bättre anpassade för våra verksamheter! Öppna förskolan har fått en jättefin utegård att använda regelbundet under öppettiderna, hälsar personalen på Familjens Hus.

Varmt välkomna!

Om Familjens Hus

Familjens Hus är en mötesplats för föräldrar och blivande föräldrar där du kan få råd och stöd utifrån dina behov i din föräldraroll. På Familjens Hus finns både barnavårdscentral och mödravårdscental samt föräldrastödsfunktioner och samlingsplatser för föräldrar.

Till Familjens Hus

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: