Hässleholms kommun

Kommun och politik

Ny förvaltningschef för miljö- och stadsbyggnads­förvaltningen

Sandra Gustafsson blir ny förvaltningschef för miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen i Hässleholms kommun. Det beslutade kommunstyrelsens arbetsutskott under onsdagen.

Foto på Sandra Gustafsson ståendes utomhus vid en trappa. Sandra ler och tittar in i kameran.

Sandra Gustafsson, ny förvaltningschef för miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen. Foto: Niclas Ingvarsson, Trelleborgs kommun

Från Trelleborg till Hässleholm

Närmast kommer Sandra Gustafsson från Trelleborgs kommun där hon idag har rollen som tillförordnad förvaltningschef för samhällsbyggnadsförvaltningen. Hon har även erfarenhet som miljöchef och planchef i Trelleborg samt flera års arbete inom det privata näringslivet.

- Hässleholm lockade med ett spännande uppdrag i en kommun med hög ambition att utvecklas. Jag har arbetat som chef och ledare sedan 2005 och jag drivs av att tillsammans med medarbetarna utveckla en arbetsplats med god trivsel, effektivt arbetssätt och gott bemötande. Jag ser fram emot att lära känna en ny kommun med alla utmaningar, mål och visioner, säger Sandra Gustafsson.

På plats efter sommaren

Föregående förvaltningschef för miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen Helena Östling slutade vid årsskiftet och under övergångsperioden är Susanne Rönnefeldt Berg tillförordnad förvaltningschef. Sandra Gustafsson tillträder tjänsten efter sommaren.

- Vi är glada att kunna hälsa Sandra Gustafsson välkommen till Hässleholm med en gedigen erfarenhet som både ledare och stadsutvecklare. Hon kommer att bli ett viktigt tillskott såväl på miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen som för kommunens ledningsgrupp, säger kommundirektör Ulf Bengtsson.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: