Hässleholms kommun

Feriearbete 2023 - dags att ansöka

Är du född 2006 eller 2007 och vill tjäna egna pengar i sommar!?

Då vill vi tipsa om att ansökan till årets Feriearbeten öppnar idag! Feriearbete ger chansen att testa på ett arbete inom Hässleholms kommun under sommarmånaderna. Man får erfarenhet av arbetslivet och möjlighet att tjäna sina egna pengar!

Dummybild

För att kunna söka ska man bo och vara skriven på en adress i Hässleholms kommun. Feriearbetet är uppdelat i tre perioder mellan vecka 24 och 32 där man kan jobba under max en av perioderna med en total arbetstid på 60 timmar. Lönen är 75 kronor/timme, inklusive semesterersättning.

Ansökningstiden sträcker sig från 13 mars till och med den 26 mars och man ansöker via webbsidan www.hassleholm.se/feriearbete Länk till annan webbplats.

Tipsa gärna vidare om ni vet någon som är intresserad! ⭐

Foto: InPhokus by Funke

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: