Hässleholms kommun

Uppleva och göra

Power meet välkomnas tillbaka till Hässleholm

Arrangörerna bakom Power Start of Summer Meet meddelar att evenemanget kommer till Hässleholm den 27 maj 2023. Beskedet välkomnas av det politiska styret:
- Vi är oerhört glada att denna publikfest är tillbaka på hemmaplan, säger kommunstyrelsens ordförande Hanna Nilsson (SD).

En svart bild av äldre modell fotograferad från sidan. Ratt och en del av inredningen skymtas tillsammans med framdörr och framskärm.

Power meet förväntas locka många bilentusiaster till Hässleholmsgården i slutet av maj. Foto: Exakta Creative

Starten på bilsommaren

Power meet har arrangerats i Hässleholm under flera år, med undantag för uppehåll under pandemin samt förra årets träff som gick av stapeln i Kristianstad. Under 2023 är evenemanget åter på Hässleholmsgården och mer än 3 000 amerikanska entusiastbilar förväntas vara på plats.

- Det finns en stark motorkultur i Hässleholm och det känns därför helt rätt att bilsommaren startar igång just här. Power meet lockar besökare från såväl Sverige som Norden och övriga Europa. Besökarna får chans att upptäcka vår kommun, samtidigt som de får se när bilar i världsklass kammar hem fina priser, säger Hanna Nilsson (SD).

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: