Hässleholms kommun

Kommun och politik

Lär känna Hässleholms nya kommundirektör

Ulf Bengtsson är ny kommundirektör i Hässleholms kommun sedan den 9 januari. Här berättar han hur han ser på uppdraget som kommunens högsta chef och om första intrycket av sin nya kommun.

Ett uppdrag med ansvar för helheten

Ulf Bengtsson kommer närmast från Perstorps kommun där han har varit kommundirektör sedan 2017. Dessförinnan har han arbetat i Helsingborgs stad, bland annat som förvaltningschef för stadsledningsförvaltningen och kanslichef. Med nästan 40 års erfarenhet av offentlig verksamhet har Ulf Bengtsson nu tagit sig an nya utmaningar här i Hässleholm.

– Det fantastiska med att arbeta i offentlig sektor är att vi har uppdraget att leverera välfärd till våra invånare. Det är ett stort förtroende och det är viktigt att vi som kommun gör vårt allra, allra bästa. Som kommundirektör ansvarar jag för helheten och jag ser fram emot ett spännande jobb här - Hässleholm har en enorm potential! säger Ulf Bengtsson, kommundirektör.

Leende Ulf Bengtsson i blå rock och glasögon går över torget i Hässleholms centrum.

Se Ulf Bengtssons hälsning via kommunens Youtube-kanal.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: