Hässleholms kommun

Bygga bo och miljö

Idag firar vi städarnas dag

Idag den 5:e december är det städarnas dag, och med det vill vi uppmärksamma våra lokalvårdare. Vi vill tacka dem för att de håller kommunens lokaler rena och fräscha och för att de bidrar till en bra innemiljö. Utan lokalvård skulle mycket av kommunens kärnverksamhet stanna upp.

Idag har vi cirka 120 fantastiska lokalvårdare anställda i kommunen som tillsammans städar en total yta om cirka 237000 kvm - vilket motsvarar 35 fotbollsplaner! Våra lokalvårdare håller våra förskolor, grundskolor, gymnasier, äldreboende, kontorslokaler och sporthallar rena och fräscha.

För att hjälpa och avlasta lokalvårdarna på din arbetsplats kan du se till att hålla golv, möbler och andra ytor fria så att lokalvårdaren kommer åt att rengöra ytorna enligt den planering som finns. Tack för din hjälp och tack till alla våra lokalvårdare för ert fantastiska arbete!

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: