Hässleholms kommun

Omsorg och stöd

Nu kommer medborgardialogen till Hässleholm

Vad tycker du att polisen och kommunen ska fokusera på? Vad får dig att känna dig trygg där du bor? Berätta för oss vad du tycker! Under oktober har boende i Bjärnum, Hästveda och Vittsjö kunnat träffa kommunpolisen för att prata om trygghet. Nu kommer turen till Hässleholm och Stortorget på fredag eftermiddag.

Kommunpolis i uniform.

Kommunpolis från Hässleholm och Hässleholms kommun genomför medborgardialog.

Polisen och Hässleholms kommun bjuder in till medborgardialog och vi hoppas på att få träffa så många som möjligt för att samla in synpunkter och idéer på vad allmänheten vill att polisen och kommunen ska fokusera på.

Tid: fredag 11 november klockan 15-17.

Plats: Stortorget, Hässleholm.

Polisen och representanter från kommunen tar emot synpunkter och idéer från allmänheten. Sedan väger vi samman dessa med våra egna, lokal statistik och kunskap från medarbetare i våra egna verksamheter. Därefter ska vi i samverkan utforma medborgarlöften som polisen och Hässleholms kommun kommer att arbeta tillsammans med.

Hoppas att vi ses!

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Uppdaterad: