Hässleholms kommun

Kommun och politik

Rekrytering av ny kommundirektör snart klar

Rekryteringen av en ny kommundirektör till Hässleholms kommun är inne i slutskedet. Den kandidat som förordas är Ulf Bengtsson.

Bengt-Arne Persson meddelade i början av sommaren att han kommer att lämna sitt uppdrag som kommundirektör i Hässleholms kommun vid årsskiftet. Rekryteringen av hans efterträdare sattes igång ganska omgående, med stöd av ett rekryteringsföretag.

Rekryteringen av ny kommundirektör är nu inne i slutskedet. Den kandidat som förordas är Ulf Bengtsson. Det är kommunstyrelsens arbetsutskott som fattar beslut om anställning av kommundirektör. Det beslutet är ännu inte fattat, eftersom det återstår en del formalia.

Ulf Bengtsson är för närvarande kommundirektör i Perstorps kommun och har tidigare varit chef för stadsledningsförvaltningen i Helsingborgs stad.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: