Hässleholms kommun

Omsorg och stöd

Polisen och Hässleholms kommun bjuder in till medborgardialog

Vad tycker du att polisen och kommunen ska fokusera på? Vad får dig att känna dig trygg där du bor? Berätta för oss vad du tycker! Träffa Polisen och Hässleholms kommun i Bjärnum, Vittsjö och Vinslöv den 25 oktober.

Kvinnlig polis som står vid en grön buske.

Polisen och Hässleholms kommun anordnar medborgardialog.

Polisen och Hässleholms kommun bjuder in till medborgardialog och vi hoppas på att få träffa så många som möjligt för att samla in synpunkter och idéer på vad allmänheten vill att Polisen och kommunen ska fokusera på.

Tid: tisdag den 25 oktober klockan 16.00-16.45

Plats: Vittsjö, Vid ICA Nära

Tid: tisdag den 25 oktober klockan 17.00-18.00

Plats: Bjärnum, Vid ICA Supermarket

Tid: tisdag den 25 oktober klockan 18.30-19.30

Plats: Vinslöv, vid torget

Polisen och kommunen tar emot synpunkter och idéer från allmänheten. Sedan väger vi samman dessa med våra egna, lokal statistik och kunskap från anställda i våra egna verksamheter. Därefter ska vi i samverkan utforma medborgarlöften som vi tillsammans i kommunen kommer att arbeta med.

Hoppas att vi ses!

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: