Hässleholms kommun

Uppleva och göra

Tyck till om vandringskartan

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för drift och utveckling kring Hovdala Vandringscentrum. Inför nästa år ser vi redan nu över vårt kartmaterial, service och faciliteter på området och övrig information. Du som besökare är välkommen med synpunkter och idéer för att du ska få en ännu bättre upplevelse av naturen och vandringslederna.

Bidra till att utveckla Hovdala Vandringscentrum

På Hovdala Vandringscentrum ser vi regelbundet över behovet av kartmaterial, information på webbplatsen, skyltar och portaler samt faciliteter och service kring våra lägerplatser och vandringsleder.

För att erbjuda dig som besökare en ännu bättre upplevelse, både inför ditt besök men också på plats ute i fält, vill vi gärna veta vad du har för erfarenheter och önskemål. Det hjälper oss att utvecklas i rätt riktning och är till nytta för alla som vill upptäcka naturen och vistas i skog och mark. Resultatet av enkäten kommer vi att ha som underlag för både insatser på kort sikt men också som ett av alla underlag för planering på längre sikt.

Har du några minuter över ber vi tacksamt om dina synpunkter och idéer! Som tack lottar vi ut två stycken "vandringskit" innehållande sittunderlag, kåsa och årets Hovdala-tröja. Vill du delta i utlottningen behöver du lämna dina kontaktuppgifter.

Så här gör du

Du svarar på sju frågor i en enkät som du hittar i länken nedan. Enkäten finns också tillgänglig via en QR-kod ute på Hovdala som du hittar på tre platser - vid starten på Boketorp, på informationstavlan vid porttornet eller vid slottets parkering.

Lämna dina synpunkter i enkätenLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Det finns även en variant av enkäten på engelska för utländska besökare, både som QR-kod på ovan platser men också på webbplats www.hassleholm.se/friluftsliv (se länken under Mer information).

Enkäten finns tillgänglig till och med den 15 november.

Tack för din hjälp! Dina svar är värdefulla för oss!

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: