Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.
  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Senast publicerad 2017-08-02 av Carina Jönsson-Lindholm

Fälttävlansvecka och slottsdagar på Hovdala

Hässleholm International Horse Trials hålls t o m söndagen den 6 augusti i trakterna kring Hovdala slott. Samtidigt arrangeras "Slottsdagarna" med underhållning för hela familjen.

Program hela veckan

Den internationella tävlingen Hässleholm International Horse Trials med fälttävlansvecka, Nordiska Mästerskapet och Slottsdagarna på Hovdala slott drar stor publik till området. Det är en internationell tävling på hög nivå där dressyr och hoppning äger rum på Skyrurp Country Club och den spektakulära terrängdelen hålls på en unik terrängbana i direkt anslutning till Hovdala Slott.

 

Samtidigt arrangeras ”Slottsdagarna” med utställning, mässa, restaurang och familjeunderhållning i form av shower och uppvisningar. Man behöver inte vara ”häst-människa” för att besöka Hässleholm under dessa dagar. Slottets underbara natur och alla aktiviteter är ett utmärkt tillfälle för skön avkoppling och upplevelserik utflykt för hela familjen. Med egen picknick-korg eller med besök i slottsrestaurangen. Biljetter köper du på plats.

 

För mer information läs på Horse Trials hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Har du frågor kring evenemanget är du välkommen att kontakta Hässleholm Tourist Informationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (Hässleholm Kulturhus) där du också kan hämta programtidningen.

Hässleholm International Horse Trials

Foto: Lotta Gyllensten

Navigera vidare:

Kontakt

Hässleholms kommun
Stadshuset
281 80 Hässleholm
Besöksadress och öppettider

Växel: 0451-26 70 00
Org.nr: 212000-0985
Kontakta kommunen

Sociala medier

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube