Riktlinjer för att kommentera på hassleholm.se

I kommentarsfältet har du möjlighet att dela med dig av din åsikt i en viss fråga. Din kommentar skickas vidare för granskning innan den publiceras här på sidan. Tänk på att hålla dig till ämnet och värna om en trevlig samtalston. Kommentarer som bryter mot kommunens riktlinjer kommer att tas bort.

Modererat kommentarsfält

Alla kommentarer modereras. Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer med otillåtet innehåll eller som inte håller sig inom ämnet. Personliga påhopp, kränkningar eller stötande innehåll är inte tillåtet. Tänk på att behandla varandra med respekt och värna om en trevlig samtalston.

Identifiera dig med e-postadress

Din e-postadress är viktig som identifiering och för att vi ska kunna ta kontakt med dig om det behövs. E-postadressen som du använder för att kommentera publiceras inte på webbplatsen. Den är endast synlig för den sidansvarige som modererar sidan.

Enkla riktlinjer

Kommentarer som bryter mot våra riktlinjer eller innehåller otillåtet material kommer inte att publiceras.

Våra riktlinjer:

Identifiera dig med namn och e-postadress.

Visa respekt och håll dig till ämnet.

Otillåtet material publiceras inte.

Otillåtet innehåll:

• Svordomar, obscena ord eller hot.
  • Kränkande eller stötande kommentarer om exempelvis etnisk tillhörighet, sexuell läggning, kön, politisk eller religiös tillhörighet.
  • Kommersiella budskap eller reklam.
  • Känslig information som personuppgifter.

Har du ett personligt ärende hänvisar vi dig till ordinarie kontaktvägar via e-post eller telefon. Tänk på att inte dela känslig information som personliga ärenden eller personuppgifter.

Välkommen att kommentera på hassleholm.se!

Sidan uppdaterades 2016-03-30 av Emma Ragnarsson